Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Ali Erol Ulaşım Ve İletişim Yatırımlarını Ulaştırma Bakanımıza İlettik

Politika 11.04.2021 - 16:29, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2793+ kez okundu.
 

Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Ali Erol Ulaşım Ve İletişim Yatırımlarını Ulaştırma Bakanımıza İlettik

Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Ali Erol, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Sayın Adil Karaismailoğlu’na Manavgat için öncelikli olan ulaşım ve iletişim yatırımlarını arz ettiklerini söyledi.
Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Ali Erol, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Sayın Adil Karaismailoğlu’na Manavgat için öncelikli olan ulaşım ve iletişim yatırımlarını arz ettiklerini söyledi. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Sayın Adil Karaismailoğlu’nun Manavgat’ı ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getiren İlçe Başkanı Ahmet Ali Erol; “Bakanımızın ziyareti tüm Manavgatlıları mutlu ve memnun etti. Ziyaret sırasında bir toplantı yaparak Bakanımıza Manavgat’ı anlattık. Milletvekillerimiz Tuba Vural Çokal, İbrahim Aydın ve Kemal Çelik, İl Başkanımız İbrahim Ethem Taş ve ilçe yönetim kurulu üyelerimizin hazır bulunduğu toplantıda, Bakanımız ile birlikte Manavgat'a yapılacak yatırımları konuştuk, Manavgat’ın istek ve beklentilerini Bakanımıza ilettik” dedi. PROJE VE TALEBİ İÇEREN DOSYA HAZIRLANDI Manavgat’ı geleceğe taşıyacak projeleri ve vatandaşların taleplerini içeren dosyaları Bakan Karaismailoğlu’na sunduklarını belirten İlçe Başkanı Erol; “Bakanımıza, Manavgat için öncelik taşıyan yatırımları ve vatandaşlarımızın istek ve taleplerini içeren dosyamızı da sunduk. Yatırım programında olan yol ve kavşakların öne alınması, bazı kırsal mahallelerimizde yaşanan şebeke sorunlarının giderilmesi için GSM operatörlerinin kapsama alanını genişletecek çalışmalar yapılmasını, internet alt yapısının güçlendirilmesini, balıkçı barınağı ve çekek yeri gibi hususları Ulaştırma ve Altyapı Bakanımıza arz ettik” diye konuştu. ULAŞAN VE ERİŞEN MANAVGAT İlçe Başkanı Ahmet Ali Erol sözlerini şöyle sürdürdü; “Daha çok yol, daha güçlü altyapı sistemleri ile ulaşan ve erişen bir Manavgat'ı hedefliyoruz. Manavgat’ın öncelikli yol sorunları ile ilgili çalışmalarımız aralıksız sürüyor. Karayolları ve kavşakların yanı sıra denizden de daha çok yararlanmak istiyoruz. Artık iletişim çağındayız. Manavgat'ta hem mobil hatların kapsama alanlarının genişletilmesi hem de internet altyapısının güçlendirilmesi için çalışmalarımız devam ediyor. Birlik ve beraberlik içinde hep birlikte Manavgat’ı hedeflerine ulaştıracağız. Bu vesile ile Dışişleri Bakanımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu’na, Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Adil Karaismailoğlu’na, Milletvekillerimize, İl Başkanımıza ve Manavgatlı hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Hep birlikte geleceğin Manavgat’ını inşa edeceğiz.”
Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Ali Erol, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Sayın Adil Karaismailoğlu’na Manavgat için öncelikli olan ulaşım ve iletişim yatırımlarını arz ettiklerini söyledi.

Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Ali Erol, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Sayın Adil Karaismailoğlu’na Manavgat için öncelikli olan ulaşım ve iletişim yatırımlarını arz ettiklerini söyledi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Sayın Adil Karaismailoğlu’nun Manavgat’ı ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getiren İlçe Başkanı Ahmet Ali Erol; “Bakanımızın ziyareti tüm Manavgatlıları mutlu ve memnun etti. Ziyaret sırasında bir toplantı yaparak Bakanımıza Manavgat’ı anlattık. Milletvekillerimiz Tuba Vural Çokal, İbrahim Aydın ve Kemal Çelik, İl Başkanımız İbrahim Ethem Taş ve ilçe yönetim kurulu üyelerimizin hazır bulunduğu toplantıda, Bakanımız ile birlikte Manavgat'a yapılacak yatırımları konuştuk, Manavgat’ın istek ve beklentilerini Bakanımıza ilettik” dedi.

PROJE VE TALEBİ İÇEREN DOSYA HAZIRLANDI

Manavgat’ı geleceğe taşıyacak projeleri ve vatandaşların taleplerini içeren dosyaları Bakan Karaismailoğlu’na sunduklarını belirten İlçe Başkanı Erol; “Bakanımıza, Manavgat için öncelik taşıyan yatırımları ve vatandaşlarımızın istek ve taleplerini içeren dosyamızı da sunduk. Yatırım programında olan yol ve kavşakların öne alınması, bazı kırsal mahallelerimizde yaşanan şebeke sorunlarının giderilmesi için GSM operatörlerinin kapsama alanını genişletecek çalışmalar yapılmasını, internet alt yapısının güçlendirilmesini, balıkçı barınağı ve çekek yeri gibi hususları Ulaştırma ve Altyapı Bakanımıza arz ettik” diye konuştu.

ULAŞAN VE ERİŞEN MANAVGAT

İlçe Başkanı Ahmet Ali Erol sözlerini şöyle sürdürdü; “Daha çok yol, daha güçlü altyapı sistemleri ile ulaşan ve erişen bir Manavgat'ı hedefliyoruz. Manavgat’ın öncelikli yol sorunları ile ilgili çalışmalarımız aralıksız sürüyor. Karayolları ve kavşakların yanı sıra denizden de daha çok yararlanmak istiyoruz. Artık iletişim çağındayız. Manavgat'ta hem mobil hatların kapsama alanlarının genişletilmesi hem de internet altyapısının güçlendirilmesi için çalışmalarımız devam ediyor. Birlik ve beraberlik içinde hep birlikte Manavgat’ı hedeflerine ulaştıracağız. Bu vesile ile Dışişleri Bakanımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu’na, Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Adil Karaismailoğlu’na, Milletvekillerimize, İl Başkanımıza ve Manavgatlı hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Hep birlikte geleceğin Manavgat’ını inşa edeceğiz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.