Ak Parti İlçe Başkanı Erol Müjdeyi Verdi

Politika 02.04.2021 - 20:30, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2486+ kez okundu.
 

Ak Parti İlçe Başkanı Erol Müjdeyi Verdi

Ak Parti Manavgat İlçe Başkanı av. Ahmet Ali Erol, Manavgatlı çiftçilerin ve üreticilerin beklediği müjdeyi verdi.
Çaltepe Saçıdere Sulama Projesi’nin İhale Süreci Başladı Ak Parti Manavgat İlçe Başkanı av. Ahmet Ali Erol, Manavgatlı çiftçilerin ve üreticilerin beklediği müjdeyi verdi. Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli’nin bizzat talimatı ile Manavgat Çaltepe Saçıdere Göleti ve Sulaması İkmali Projesi için ihale süreci başlatıldı. İlçe Başkanı Ahmet Ali Erol’un yaklaşık 28 milyon liralık yatırım hayata geçirilecek projenin çok büyük bir ihtiyacı gidereceğini söyledi.  Manavgat’ın en büyük tarım bölgelerinden biri olduğunu ifade eden İlçe Başkanı Ahmet Ali Erol “ Manavgat’ın tarımını geliştirmek yaygınlaştırmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Tarım ile ilgili tüm konuları yakından takip ediyor, üreticilerimizin isteklerini yakından takip ediyoruz. Uzun bir süredir takip edilen konulardan biri de sulama projesi idi. Tarım ve Orman Bakanımız sayın Bekir Pakdemirli konuyla yakından ilgilendi. Manavgat sulama projesi ilk olarak 2021 yatırım programına alındı. Geçtiğimiz günlerde de ihale süreci başlatıldı” dedi. Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli’ye teşekkür eden Başkan Ahmet Ali Erol “ Manavgat tarımına can suyu olacak bu yatırıma destekleri için Tarım Bakanımıza, Bakan yardımcılarımıza, Devlet Su İşleri Genel Müdürümüze, Manavgat için gece gündüz çalışan Milletvekillerimize ve her zaman yanımızda olan il başkanımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Ak Parti Manavgat İlçe Başkanı av. Ahmet Ali Erol, Manavgatlı çiftçilerin ve üreticilerin beklediği müjdeyi verdi.

Çaltepe Saçıdere Sulama Projesi’nin İhale Süreci Başladı

Ak Parti Manavgat İlçe Başkanı av. Ahmet Ali Erol, Manavgatlı çiftçilerin ve üreticilerin beklediği müjdeyi verdi. Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli’nin bizzat talimatı ile Manavgat Çaltepe Saçıdere Göleti ve Sulaması İkmali Projesi için ihale süreci başlatıldı. İlçe Başkanı Ahmet Ali Erol’un yaklaşık 28 milyon liralık yatırım hayata geçirilecek projenin çok büyük bir ihtiyacı gidereceğini söyledi. 

Manavgat’ın en büyük tarım bölgelerinden biri olduğunu ifade eden İlçe Başkanı Ahmet Ali Erol “ Manavgat’ın tarımını geliştirmek yaygınlaştırmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Tarım ile ilgili tüm konuları yakından takip ediyor, üreticilerimizin isteklerini yakından takip ediyoruz. Uzun bir süredir takip edilen konulardan biri de sulama projesi idi. Tarım ve Orman Bakanımız sayın Bekir Pakdemirli konuyla yakından ilgilendi. Manavgat sulama projesi ilk olarak 2021 yatırım programına alındı. Geçtiğimiz günlerde de ihale süreci başlatıldı” dedi.

Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli’ye teşekkür eden Başkan Ahmet Ali Erol “ Manavgat tarımına can suyu olacak bu yatırıma destekleri için Tarım Bakanımıza, Bakan yardımcılarımıza, Devlet Su İşleri Genel Müdürümüze, Manavgat için gece gündüz çalışan Milletvekillerimize ve her zaman yanımızda olan il başkanımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.