AK Parti Meclis Üyesi Mehmet Duman CHP’ye Katıldı

Gündem 20.05.2019 - 20:13, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1684+ kez okundu.
 

AK Parti Meclis Üyesi Mehmet Duman CHP’ye Katıldı

Antalya’nın Döşemealtı İlçesinde Ak Partili Meclis Üyesi Mehmet Duman istifa ederek Cumhuriyet Halk Partisi’ne katıldı.
31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde Ak Parti listelerinden seçime giren ve kazanan Mehmet Duman partisinden istifa ederek Cumhuriyet Halk Partisine katıldığını açıkladı. Hizmet yarışına bundan sonra CHP Meclis Üyesi olarak devam edeceğini söyleyen Mehmet Duman yaptığı açıklamasında “Amacım İlçeme daha fazla hizmet edebilmek. Bu düşüncelerle oy veren yada vermeyen herkesin Meclis Üyesi olacağımdan hiç kimsenin şüphesi olmasın” dedi. Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, Mehmet Duman’ın Cumhuriyet Halk Partisi’ne katılmasından dolayı mutlu olduğunu söyledi. Mehmet Duman, Döşemealtı Belediyesi’nde Başkan Turgay Genç’in A takımında yer alacak ve başkan yardımcısı olarak görev yapacak. Döşemealtı Belediyesi’nin Meclis Üyesi dağılımı aşağıda ki gibi olmuştur. Cumhuriyet Halk Partisi: 12, Ak Parti: 11 MHP: 2
Antalya’nın Döşemealtı İlçesinde Ak Partili Meclis Üyesi Mehmet Duman istifa ederek Cumhuriyet Halk Partisi’ne katıldı.

31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde Ak Parti listelerinden seçime giren ve kazanan Mehmet Duman partisinden istifa ederek Cumhuriyet Halk Partisine katıldığını açıkladı.

Hizmet yarışına bundan sonra CHP Meclis Üyesi olarak devam edeceğini söyleyen Mehmet Duman yaptığı açıklamasında “Amacım İlçeme daha fazla hizmet edebilmek. Bu düşüncelerle oy veren yada vermeyen herkesin Meclis Üyesi olacağımdan hiç kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, Mehmet Duman’ın Cumhuriyet Halk Partisi’ne katılmasından dolayı mutlu olduğunu söyledi.

Mehmet Duman, Döşemealtı Belediyesi’nde Başkan Turgay Genç’in A takımında yer alacak ve başkan yardımcısı olarak görev yapacak.

Döşemealtı Belediyesi’nin Meclis Üyesi dağılımı aşağıda ki gibi olmuştur.

Cumhuriyet Halk Partisi: 12,

Ak Parti: 11

MHP: 2

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.