Ak Partili Vekiller Aksulu Vatandaşlarla Buluştu

Gündem 02.09.2020 - 21:12, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2064+ kez okundu.
 

Ak Partili Vekiller Aksulu Vatandaşlarla Buluştu

AK Parti Antalya Milletvekilleri Mustafa Köse ve İbrahim Aydın Aksu’da vatandaşlarla bir araya geldi. Fettahlı ve Topallı Mahallesi sakinleriyle buluşan milletvekillerine Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin ve AK Parti İlçe Başkanı Tevfik Fuat Cebeci de eşl
AK Parti Antalya Milletvekilleri Mustafa Köse ve İbrahim Aydın Aksu’da vatandaşlarla bir araya geldi. Fettahlı ve Topallı Mahallesi sakinleriyle buluşan milletvekillerine Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin ve AK Parti İlçe Başkanı Tevfik Fuat Cebeci de eşlik etti. Fettahlı ve Topallı mahallelerindeki mülkiyet sorunlarını görüşmek için her iki mahalle sakinleriyle bir araya gelen AK Parti Antalya Milletvekilleri Mustafa Köse ve İbrahim Aydın vatandaşların taleplerini de dinledi. İlk olarak Fettahlı halkıyla bir araya gelen heyet; 2B ölçümleri sırasında çok hisseli olarak oluşmuş parsellerin müstakil hale getirilebilmesi için istişarelerde bulundu. Topallı Mahallesinde ise yaklaşık 70 yıldır yerleşim ve tarım alanı olarak kullanılan alanların orman ile olan mülkiyet sorununun giderilmesi yönünde yapılabilecekler hakkında istişarelerde bulunuldu. Milletvekilleri Kurşunlu Mahallesinde yapılacak olan C tipi mesire alanında da incelemelerde bulundu.
AK Parti Antalya Milletvekilleri Mustafa Köse ve İbrahim Aydın Aksu’da vatandaşlarla bir araya geldi. Fettahlı ve Topallı Mahallesi sakinleriyle buluşan milletvekillerine Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin ve AK Parti İlçe Başkanı Tevfik Fuat Cebeci de eşl

AK Parti Antalya Milletvekilleri Mustafa Köse ve İbrahim Aydın Aksu’da vatandaşlarla bir araya geldi. Fettahlı ve Topallı Mahallesi sakinleriyle buluşan milletvekillerine Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin ve AK Parti İlçe Başkanı Tevfik Fuat Cebeci de eşlik etti.

Fettahlı ve Topallı mahallelerindeki mülkiyet sorunlarını görüşmek için her iki mahalle sakinleriyle bir araya gelen AK Parti Antalya Milletvekilleri Mustafa Köse ve İbrahim Aydın vatandaşların taleplerini de dinledi. İlk olarak Fettahlı halkıyla bir araya gelen heyet; 2B ölçümleri sırasında çok hisseli olarak oluşmuş parsellerin müstakil hale getirilebilmesi için istişarelerde bulundu. Topallı Mahallesinde ise yaklaşık 70 yıldır yerleşim ve tarım alanı olarak kullanılan alanların orman ile olan mülkiyet sorununun giderilmesi yönünde yapılabilecekler hakkında istişarelerde bulunuldu.

Milletvekilleri Kurşunlu Mahallesinde yapılacak olan C tipi mesire alanında da incelemelerde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.