AKBEM Yaz Dönemi Kayıtları Başlıyor

Belediyeler 13.06.2019 - 00:03, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1790+ kez okundu.
 

AKBEM Yaz Dönemi Kayıtları Başlıyor

Antalya’da 8-14 yaş grubu çocuklara 17 farklı birimde 23 ayrı branşta eğitim veren Büyükşehir Belediyesi Atatürk Kültür Bilgi Eğitim Merkezleri’nde (AKBEM), yaz dönemi kurs kayıtları 17 Haziran’da başlıyor. Kayıtlarda son gün 23 Haziran.
Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Yaygın Eğitim Şube Müdürlüğü’ne bağlı AKBEM’in yaz dönemi kursları için kayıtlar başlıyor.  8-14 yaş grubu öğrenciler, yoğun geçen okul döneminden sonra yaz kursları ile AKBEM’de hem eğlenmenin hem de öğrenmenin keyfini çıkarmaya hazırlanıyor. AKADEMİK VE SOSYAL BRANŞLARDA EĞİTİM Matematik, Fen Bilgisi, Türkçe, İngilizce, Rusça, Bilgisayar, Kuran-ı Kerim, Hızlı Okuma gibi akademik branşlarda eğitim almak isteyen öğrenciler; Halk Oyunları, Modern Dans, Bale, Bağlama, İşaret Dili, Değerler Eğitimi, Gitar, Keman, Tiyatro, Resim, Karakalem, Bez Bebek (Çaybaşı), Yaratıcı Drama ve Satranç ve Piyano gibi kültür ve sosyal branşlara da başvuru yapabilecek. ONLİNE KAYITLAR Akademik - Kültürel - Sosyal alanlarda 17 Kurs Merkezinde 23 farklı branşın olacağı yaz döneminde,  kayıtlar 17 Haziran’da başlayacak ve 23 Haziran tarihinde sona erecek. AKBEM’in yaz dönemi kurslarının ön kayıtları 17-23 Haziran tarihlerinde online olarak www.akbem.antalya.bel.tr adresinden yapılabilecek. Detaylı bilgi almak isteyenler 444 92 08 telefon numarasını arayabilir.
Antalya’da 8-14 yaş grubu çocuklara 17 farklı birimde 23 ayrı branşta eğitim veren Büyükşehir Belediyesi Atatürk Kültür Bilgi Eğitim Merkezleri’nde (AKBEM), yaz dönemi kurs kayıtları 17 Haziran’da başlıyor. Kayıtlarda son gün 23 Haziran.

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Yaygın Eğitim Şube Müdürlüğü’ne bağlı AKBEM’in yaz dönemi kursları için kayıtlar başlıyor.  8-14 yaş grubu öğrenciler, yoğun geçen okul döneminden sonra yaz kursları ile AKBEM’de hem eğlenmenin hem de öğrenmenin keyfini çıkarmaya hazırlanıyor.

AKADEMİK VE SOSYAL BRANŞLARDA EĞİTİM

Matematik, Fen Bilgisi, Türkçe, İngilizce, Rusça, Bilgisayar, Kuran-ı Kerim, Hızlı Okuma gibi akademik branşlarda eğitim almak isteyen öğrenciler; Halk Oyunları, Modern Dans, Bale, Bağlama, İşaret Dili, Değerler Eğitimi, Gitar, Keman, Tiyatro, Resim, Karakalem, Bez Bebek (Çaybaşı), Yaratıcı Drama ve Satranç ve Piyano gibi kültür ve sosyal branşlara da başvuru yapabilecek.

ONLİNE KAYITLAR

Akademik - Kültürel - Sosyal alanlarda 17 Kurs Merkezinde 23 farklı branşın olacağı yaz döneminde,  kayıtlar 17 Haziran’da başlayacak ve 23 Haziran tarihinde sona erecek. AKBEM’in yaz dönemi kurslarının ön kayıtları 17-23 Haziran tarihlerinde online olarak www.akbem.antalya.bel.tr adresinden yapılabilecek.

Detaylı bilgi almak isteyenler 444 92 08 telefon numarasını arayabilir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.