Akdeniz Belediyeler Birliği’nden Aksu Ziyareti

Gündem 29.07.2019 - 23:21, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1798+ kez okundu.
 

Akdeniz Belediyeler Birliği’nden Aksu Ziyareti

Kepez Belediye Başkanı ve Akdeniz Belediyeler Birliği Başkanı Hakan Tütüncü birlik encümen üyeleri ile Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin’i ziyaret etti.
Ziyarette Hakan Tütüncü’ye birlik encümen üyelerinden Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök, Karaman Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Çiçekpınar Belediye Başkanı Memiş Kaynak, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay Güngör, Birlik Danışmanı AESOB Başkanı Adlıhan Dere ve Birlik Genel Sekreteri Süreyya İşeri eşlik etti. TÜTÜNCÜ’DEN ŞAHİN’E ÖVGÜ Ziyaretle ilgili açıklama yapan Kepez Belediye Başkanı ve Akdeniz Belediyeler Birliği Başkanı Hakan Tütüncü, “Akdeniz Belediyeler Birliği’nde yeni bir dönemin heyecanı başladı. Aynı şekilde belediyelerimizde de yeni bir döneme girildi. Biz birlik olarak bu dönemde de belediyelerimizin sorunlarına ortak çözümler bulmaya çalışacağız. Birliğimizin belediyelerimizi birbirine yakınlaştırma, kaynaştırma özelliği var. Her zaman olduğu gibi dostluk iklimini yerine getirmeye çalışacağız. Aksu ve Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin bizim için çok önemli. Halil Başkan çok sevdiğimiz bir belediye başkanımız. Kendisi ilçesi için çok başarılı işler yapıyor. Aksu potansiyeli çok yüksek bir ilçe. Halil Başkan bu potansiyeli iyi değerlendirerek gelecek hedeflerini yerine getirmeye çalışıyor. Kendisini tebrik ediyorum.” dedi. ŞAHİN’DEN TÜTÜNCÜ’YE BAŞARI DİLEKLERİ Akdeniz Belediyeler Birliği’nin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Şahin, “Hakan Tütüncü’ye ve birlik encümen üyesi arkadaşlarımıza ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Biz potansiyelimizi biliyoruz.  İlk 5 yıllık süreçte başta imar çalışmalarımız olmak üzere ilçeyi bir yerlere kadar getirdik. Bu dönemde de Aksu’yu hak ettiği yere getirmeye çalışacağız. Bugün bizleri onurlandıran Akdeniz Belediyeler Birliği’mize ve Birlik Başkanımız Tütüncü’ye çalışmalarında başarılar diliyorum.” şeklinde konuştu. Ziyaretin sonunda Başkan Tütüncü, günün anısına Başkan Şahin’e hediye taktim etti.
Kepez Belediye Başkanı ve Akdeniz Belediyeler Birliği Başkanı Hakan Tütüncü birlik encümen üyeleri ile Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin’i ziyaret etti.

Ziyarette Hakan Tütüncü’ye birlik encümen üyelerinden Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök, Karaman Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Çiçekpınar Belediye Başkanı Memiş Kaynak, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay Güngör, Birlik Danışmanı AESOB Başkanı Adlıhan Dere ve Birlik Genel Sekreteri Süreyya İşeri eşlik etti.

TÜTÜNCÜ’DEN ŞAHİN’E ÖVGÜ

Ziyaretle ilgili açıklama yapan Kepez Belediye Başkanı ve Akdeniz Belediyeler Birliği Başkanı Hakan Tütüncü, “Akdeniz Belediyeler Birliği’nde yeni bir dönemin heyecanı başladı. Aynı şekilde belediyelerimizde de yeni bir döneme girildi. Biz birlik olarak bu dönemde de belediyelerimizin sorunlarına ortak çözümler bulmaya çalışacağız. Birliğimizin belediyelerimizi birbirine yakınlaştırma, kaynaştırma özelliği var. Her zaman olduğu gibi dostluk iklimini yerine getirmeye çalışacağız. Aksu ve Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin bizim için çok önemli. Halil Başkan çok sevdiğimiz bir belediye başkanımız. Kendisi ilçesi için çok başarılı işler yapıyor. Aksu potansiyeli çok yüksek bir ilçe. Halil Başkan bu potansiyeli iyi değerlendirerek gelecek hedeflerini yerine getirmeye çalışıyor. Kendisini tebrik ediyorum.” dedi.

ŞAHİN’DEN TÜTÜNCÜ’YE BAŞARI DİLEKLERİ

Akdeniz Belediyeler Birliği’nin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Şahin, “Hakan Tütüncü’ye ve birlik encümen üyesi arkadaşlarımıza ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Biz potansiyelimizi biliyoruz.  İlk 5 yıllık süreçte başta imar çalışmalarımız olmak üzere ilçeyi bir yerlere kadar getirdik. Bu dönemde de Aksu’yu hak ettiği yere getirmeye çalışacağız. Bugün bizleri onurlandıran Akdeniz Belediyeler Birliği’mize ve Birlik Başkanımız Tütüncü’ye çalışmalarında başarılar diliyorum.” şeklinde konuştu.

Ziyaretin sonunda Başkan Tütüncü, günün anısına Başkan Şahin’e hediye taktim etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.