Akdeniz Üniversitesi'nde Mimar Sinan Konulu Konferans

12.05.2019 - 20:30, Güncelleme: 22.11.2022 - 03:42 3152+ kez okundu.
 

Akdeniz Üniversitesi'nde Mimar Sinan Konulu Konferans

Kerküklü yüksek mimar ve akademisyen Prof. Dr. Suphi Saatçi’nin Konuşmacı Olduğu “Mimar Sinan” Konulu Konferans Genç MÜSİAD Antalya tarafından gerçekleşti.
Akdeniz Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Konferans Salonu'nda düzenlenen konferansa Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Ünal, Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Denktaş, Prof. Dr. Kemal Reha Kavas, Prof. Dr. Mezahir Ertuğ Avşar, Genç MÜSİAD Antalya Şubesi Başkanı Ebubekir Yıldız, çok sayıda öğretim üyesi ve öğrenci katıldı.  Konferans sonunda Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Ünal ve Irak Türkmen Birliği ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı Kürşat Çavuşoğlu günün anısına Prof. Dr. Suphi Saatçi'ye teşekkür ederek plaket takdim etti.
Kerküklü yüksek mimar ve akademisyen Prof. Dr. Suphi Saatçi’nin Konuşmacı Olduğu “Mimar Sinan” Konulu Konferans Genç MÜSİAD Antalya tarafından gerçekleşti.

Akdeniz Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Konferans Salonu'nda düzenlenen konferansa Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Ünal, Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Denktaş, Prof. Dr. Kemal Reha Kavas, Prof. Dr. Mezahir Ertuğ Avşar, Genç MÜSİAD Antalya Şubesi Başkanı Ebubekir Yıldız, çok sayıda öğretim üyesi ve öğrenci katıldı. 

Konferans sonunda Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Ünal ve Irak Türkmen Birliği ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı Kürşat Çavuşoğlu günün anısına Prof. Dr. Suphi Saatçi'ye teşekkür ederek plaket takdim etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.