Akdeniz Üniversitesi’nden Hemşirelere Uzaktan Eğitim

19.06.2020 - 22:24, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 3090+ kez okundu.
 

Akdeniz Üniversitesi’nden Hemşirelere Uzaktan Eğitim

Akdeniz Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi tarafından uzaktan eğitim-öğretim süreçlerinin daha sistematik ve nitelikli bir şekilde devam edebilmesi için 18 Haziran 2020 tarihinde ulusal düzeyde “Hemşirelikte Uzaktan Eğitime Yönelik Eğitici Eğitimi” konulu
Akdeniz Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi tarafından uzaktan eğitim-öğretim süreçlerinin daha sistematik ve nitelikli bir şekilde devam edebilmesi için 18 Haziran 2020 tarihinde ulusal düzeyde “Hemşirelikte Uzaktan Eğitime Yönelik Eğitici Eğitimi” konulu eğitim gerçekleştirildi. 2020-2021 eğitim öğretim yılı güz döneminde hemşirelik eğitiminde uzaktan eğitim kaynaklarının en etkin biçimde kullanılması adına gerçekleştirilen eğitim Türkiye’nin dört bir yanından hemşirelik alanındaki öğretim elemanlarının katılımları ile toplam 234 katılımcı ile gerçekleştirildi. Akdeniz Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sebahat Gözüm’ün moderatörlüğünde gerçekleştirilen eğitime konuşmacı olarak Akdeniz Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (AKUZEM) Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Nuri Çağlayan katıldı. Dr. Çağlayan sunumunda yükseköğretimde uzaktan eğitim ve kalite güvence sistemi, pandemi döneminde uzaktan eğitim ve Akdeniz Üniversitesi Uzaktan Eğitim Kurul kararlarını aktardı. Katılımcıların ilgisinin yoğun olduğunu belirten Dekan Gözüm, 3 Temmuz 2020 tarihinde farklı konuşmacılarla Türkiye genelinde ikinci bir eğitim programı gerçekleştireceklerini söyledi.  
Akdeniz Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi tarafından uzaktan eğitim-öğretim süreçlerinin daha sistematik ve nitelikli bir şekilde devam edebilmesi için 18 Haziran 2020 tarihinde ulusal düzeyde “Hemşirelikte Uzaktan Eğitime Yönelik Eğitici Eğitimi” konulu

Akdeniz Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi tarafından uzaktan eğitim-öğretim süreçlerinin daha sistematik ve nitelikli bir şekilde devam edebilmesi için 18 Haziran 2020 tarihinde ulusal düzeyde “Hemşirelikte Uzaktan Eğitime Yönelik Eğitici Eğitimi” konulu eğitim gerçekleştirildi.

2020-2021 eğitim öğretim yılı güz döneminde hemşirelik eğitiminde uzaktan eğitim kaynaklarının en etkin biçimde kullanılması adına gerçekleştirilen eğitim Türkiye’nin dört bir yanından hemşirelik alanındaki öğretim elemanlarının katılımları ile toplam 234 katılımcı ile gerçekleştirildi.

Akdeniz Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sebahat Gözüm’ün moderatörlüğünde gerçekleştirilen eğitime konuşmacı olarak Akdeniz Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (AKUZEM) Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Nuri Çağlayan katıldı. Dr. Çağlayan sunumunda yükseköğretimde uzaktan eğitim ve kalite güvence sistemi, pandemi döneminde uzaktan eğitim ve Akdeniz Üniversitesi Uzaktan Eğitim Kurul kararlarını aktardı.

Katılımcıların ilgisinin yoğun olduğunu belirten Dekan Gözüm, 3 Temmuz 2020 tarihinde farklı konuşmacılarla Türkiye genelinde ikinci bir eğitim programı gerçekleştireceklerini söyledi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.