Akdeniz Üniversitesi Topluluk Tanıtım Günleri Çevrim içi Düzenlendi

13.01.2021 - 19:29, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2627+ kez okundu.
 

Akdeniz Üniversitesi Topluluk Tanıtım Günleri Çevrim içi Düzenlendi

Akdeniz Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı bünyesinde bulunan toplulukların tanıtımı çevrim içi ortamda gerçekleştirildi.
Akdeniz Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı bünyesinde bulunan toplulukların tanıtımı çevrim içi ortamda gerçekleştirildi. Sağlık, Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı, öğrencilerin serbest zamanlarını daha iyi değerlendirmeleri, sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlere katılmalarını sağlamaya yönelik çalışmalar yürüten toplulukların tanıtım ve kayıt etkinliklerini, Covid-19 salgını nedeniyle çevrim içi olarak Microsoft Teams, Youtube ve Discord platformlarında öğrencileri buluşturarak gerçekleştirdi. Topluluk Tanıtım Günleri’nin ilki 13-14 Kasım 2020 tarihlerinde Spor Toplulukları Tanıtım Günleri ile başlayıp 2 gün boyunca sürdü. Spor topluluklarının günde 5 saat süren canlı yayınıyla çevrim içi olarak gerçekleşen yayınlara öğrenciler yoğun katılım gösterdiler. Topluluk Tanıtım Günleri’nin ikincisi ise daha kapsamlı olarak, 6-7-8 Ocak tarihlerinde günlük ortalama dört buçuk saat yapılan Youtube canlı yayınına toplam 32 topluluk katılım göstererek canlı yayınlara katılan binlerce öğrenciyle bir araya geldiler. Sağlık, Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığının öğrencilerin sağlık, sosyal, kültürel, danışma ve rehberlik ile spor ihtiyaçlarını karşılayan ve eğitim-öğretimi destekleyen bir hizmet birimi olduğunu söyleyen Sağlık, Kültür ve Spor Dairesi Başkanı Öğr. Gör. Mehmet Ali Özçelik, öğrenci topluluklarının öğrencilerin ilgi alanlarına göre ders dışı zamanlarının değerlendirilmesi, yeni ilgi alanlarının kazanılmasına imkan sağlanması, yeteneklerinin ve kişiliklerinin sağlıklı bir şekilde gelişmesine imkan verecek hizmetlerin sunulması, birlikte düzenli ve disiplinli bir çalışma, dinlenme ve eğlenme alışkanlıklarının kazandırılmasında önemli olduğunu söyledi. 2020-2021 Öğretim Yılı Öğrenci Toplulukları arasında 106 kültür hizmetlerine, 26 spor hizmetlerine bağlı toplam 132 topluluk bulunduğunu ifade eden Özçelik, “Topluluk tanıtım günlerinde yayında ve yapımda emeği geçen Akdeniz Üniversitesi Elektronik Sporlar Topluluğu ve Akdeniz Üniversitesi Hayvanseverler Topluluğu başta olmak üzere tanıtım günlerine katkıda bulunan bütün topluluklara, çalışma arkadaşlarımıza ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.” şeklinde konuştu.
Akdeniz Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı bünyesinde bulunan toplulukların tanıtımı çevrim içi ortamda gerçekleştirildi.

Akdeniz Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı bünyesinde bulunan toplulukların tanıtımı çevrim içi ortamda gerçekleştirildi.

Sağlık, Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı, öğrencilerin serbest zamanlarını daha iyi değerlendirmeleri, sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlere katılmalarını sağlamaya yönelik çalışmalar yürüten toplulukların tanıtım ve kayıt etkinliklerini, Covid-19 salgını nedeniyle çevrim içi olarak Microsoft Teams, Youtube ve Discord platformlarında öğrencileri buluşturarak gerçekleştirdi.

Topluluk Tanıtım Günleri’nin ilki 13-14 Kasım 2020 tarihlerinde Spor Toplulukları Tanıtım Günleri ile başlayıp 2 gün boyunca sürdü. Spor topluluklarının günde 5 saat süren canlı yayınıyla çevrim içi olarak gerçekleşen yayınlara öğrenciler yoğun katılım gösterdiler. Topluluk Tanıtım Günleri’nin ikincisi ise daha kapsamlı olarak, 6-7-8 Ocak tarihlerinde günlük ortalama dört buçuk saat yapılan Youtube canlı yayınına toplam 32 topluluk katılım göstererek canlı yayınlara katılan binlerce öğrenciyle bir araya geldiler.

Sağlık, Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığının öğrencilerin sağlık, sosyal, kültürel, danışma ve rehberlik ile spor ihtiyaçlarını karşılayan ve eğitim-öğretimi destekleyen bir hizmet birimi olduğunu söyleyen Sağlık, Kültür ve Spor Dairesi Başkanı Öğr. Gör. Mehmet Ali Özçelik, öğrenci topluluklarının öğrencilerin ilgi alanlarına göre ders dışı zamanlarının değerlendirilmesi, yeni ilgi alanlarının kazanılmasına imkan sağlanması, yeteneklerinin ve kişiliklerinin sağlıklı bir şekilde gelişmesine imkan verecek hizmetlerin sunulması, birlikte düzenli ve disiplinli bir çalışma, dinlenme ve eğlenme alışkanlıklarının kazandırılmasında önemli olduğunu söyledi.

2020-2021 Öğretim Yılı Öğrenci Toplulukları arasında 106 kültür hizmetlerine, 26 spor hizmetlerine bağlı toplam 132 topluluk bulunduğunu ifade eden Özçelik, “Topluluk tanıtım günlerinde yayında ve yapımda emeği geçen Akdeniz Üniversitesi Elektronik Sporlar Topluluğu ve Akdeniz Üniversitesi Hayvanseverler Topluluğu başta olmak üzere tanıtım günlerine katkıda bulunan bütün topluluklara, çalışma arkadaşlarımıza ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.