AKMEK’in El Sanatları Kurslarına Yoğun İlgi

Belediyeler 20.07.2019 - 01:05, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2228+ kez okundu.
 

AKMEK’in El Sanatları Kurslarına Yoğun İlgi

Antalya Kepez Meslek Eğitim Kursları’nın (AKMEK) kış aylarında hanımlara yönelik açtığı el sanatları kurslarına talep fazla olunca kursların yazında devam etmesi kararı alındı.
Kepez Belediyesi’nin, çocuk, genç ve yaşlılara bir çok alanda eğitim alma, öğrenme, kabiliyetini geliştirme imkanı sunan AKMEK kursları bu yıl yoğun ilgi gördü. Kış aylarında hanımlara yönelik düzenlenen el becerileri kurslarına talep fazla olunca kursların yazında devam etmesi kararı alındı ve 3 noktada el sanatları kursu açıldı. AKMEK’in Sakarya, Göksu ve Dokuma şubelerinde yaz aylarında da devam etmesi kararı alınan giyim, mefruşat, iğne oyası ve resim kurslarına yaklaşık 450 hanım kayıt yaptırdı. Çoğunluğu ev hanımı olan kursiyerler, AKMEK kursları ile el becerilerini geliştirirken, bir yandan da sosyalleşme imkanı buluyorlar. Mutlu kadın, mutlu toplum AKMEK kurslarına bu yıl daha çok ilginin olmasının sevindirici olduğunu belirten Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Amacımız ilçemizde bulunan bütün hanımların el becerilerini geliştirmesi, istediği bir el sanatını öğrenmesi ve sosyalleşerek verimli zaman geçirmelerini sağlamaktır. Hanımlarımızın kurslarımıza gösterdiği yoğun ilgi bizi çok mutlu etti. “dedi. Kepezli kadınların mutlu olması için belediye imkanlarını seferber ettiklerine de değinen Başkan Tütüncü, “Kadınların mutlu olduğu bir toplum, mutlu bir toplumdur. Mutlu toplumun teminatı da kadınlardır” diye konuştu.
Antalya Kepez Meslek Eğitim Kursları’nın (AKMEK) kış aylarında hanımlara yönelik açtığı el sanatları kurslarına talep fazla olunca kursların yazında devam etmesi kararı alındı.

Kepez Belediyesi’nin, çocuk, genç ve yaşlılara bir çok alanda eğitim alma, öğrenme, kabiliyetini geliştirme imkanı sunan AKMEK kursları bu yıl yoğun ilgi gördü. Kış aylarında hanımlara yönelik düzenlenen el becerileri kurslarına talep fazla olunca kursların yazında devam etmesi kararı alındı ve 3 noktada el sanatları kursu açıldı. AKMEK’in Sakarya, Göksu ve Dokuma şubelerinde yaz aylarında da devam etmesi kararı alınan giyim, mefruşat, iğne oyası ve resim kurslarına yaklaşık 450 hanım kayıt yaptırdı. Çoğunluğu ev hanımı olan kursiyerler, AKMEK kursları ile el becerilerini geliştirirken, bir yandan da sosyalleşme imkanı buluyorlar.

Mutlu kadın, mutlu toplum

AKMEK kurslarına bu yıl daha çok ilginin olmasının sevindirici olduğunu belirten Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Amacımız ilçemizde bulunan bütün hanımların el becerilerini geliştirmesi, istediği bir el sanatını öğrenmesi ve sosyalleşerek verimli zaman geçirmelerini sağlamaktır. Hanımlarımızın kurslarımıza gösterdiği yoğun ilgi bizi çok mutlu etti. “dedi. Kepezli kadınların mutlu olması için belediye imkanlarını seferber ettiklerine de değinen Başkan Tütüncü, “Kadınların mutlu olduğu bir toplum, mutlu bir toplumdur. Mutlu toplumun teminatı da kadınlardır” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.