AKP Muratpaşa İlçe Başkanına Çağrımdır

Politika 09.01.2021 - 20:50, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2025+ kez okundu.
 

AKP Muratpaşa İlçe Başkanına Çağrımdır

Bize liyakatten, hakkaniyetten bahseden AKP Muratpaşa İlçe Başkanına soralım;
Bize liyakatten, hakkaniyetten bahseden AKP Muratpaşa İlçe Başkanına soralım; AKP'li belediyelerde işe girmenin öncelikli konusunun AKP'ye üye olmaktan geçtiği söyleniyor. Yani istediğin kadar bilgili, birikimli, liyakat sahibi ol farketmez, önce AKP'ye üye olmak zorundasın! Eğer AKP'ye üye değilsen, istersen Harvard mezunu ol, belediyede işe giremezsin! Diplomanın gerektiği yerlerde de yine AKP'ye üye olmak şartı ile sahte diploma ile iş çözülebiliyor. Sahte diploma konusunda ellerine kimse su dökemez! İşe girmeyi geçtik, iş başvurusu yaparken bile partiye üye olma baskısı yapıldığı söyleniyor. Binlerce insanın bu şekilde iş vaadi ile AKP üyesi yapıldığı söyleniyor. Aslında herkesin bildiği bu iddialar karşısında AKP İlçe Başkanı ne düşünüyor merakla bekliyoruz. AKP İlçe Başkanı'nın yayınladığı listede yer alan hatta yer almayan bütün parti üyesi emekçilerimize kefilim. Hepsi liyakat sahibi, emeğinin hakkını veren, mesaisine düzenli bir şekilde gidip gelen, namuslu bir şekilde evine ekmek götüren arkadaşlarımızdır. Siz önce kendi belediyelerinizdeki bankamatik memuru olarak adlandırılan işe gitmeden maaş alıp, vatandaşın vergileriyle oluşan kamusal kaynakları arpalık gibi kullananların hesabını verin bizlere! AKP İlçe Başkanı kendince bir vicdan muhasebesi içine girmiş. Muhalefet etmekten bu kadar hoşlanmışsa kendisine bir soru daha soralım; Vatandaş açlıktan, yoksulluktan kırılırken, Ziraat Bankası'nın 'vergi cenneti' olarak bilinen British Virgin Adaları'nda kurulan bir şirkete 2014 yılında 1 milyar 636 milyon 770 bin 735 dolar (Bugünkü kurlarla yaklaşık 12 milyar lira) kredi verdiği ve üstelik kredi taksitlerinin ödenmediğini Sayıştay raporlarında ortaya çıktı. İlçe Başkanı bunun da hesabını kamuoyu adına soracak mı, merakla bekliyoruz. Hasan Şahin CHP Muratpaşa İlçe Başkanı
Bize liyakatten, hakkaniyetten bahseden AKP Muratpaşa İlçe Başkanına soralım;

Bize liyakatten, hakkaniyetten bahseden AKP Muratpaşa İlçe Başkanına soralım;

AKP'li belediyelerde işe girmenin öncelikli konusunun AKP'ye üye olmaktan geçtiği söyleniyor. Yani istediğin kadar bilgili, birikimli, liyakat sahibi ol farketmez, önce AKP'ye üye olmak zorundasın! Eğer AKP'ye üye değilsen, istersen Harvard mezunu ol, belediyede işe giremezsin! Diplomanın gerektiği yerlerde de yine AKP'ye üye olmak şartı ile sahte diploma ile iş çözülebiliyor. Sahte diploma konusunda ellerine kimse su dökemez!

İşe girmeyi geçtik, iş başvurusu yaparken bile partiye üye olma baskısı yapıldığı söyleniyor. Binlerce insanın bu şekilde iş vaadi ile AKP üyesi yapıldığı söyleniyor.

Aslında herkesin bildiği bu iddialar karşısında AKP İlçe Başkanı ne düşünüyor merakla bekliyoruz.

AKP İlçe Başkanı'nın yayınladığı listede yer alan hatta yer almayan bütün parti üyesi emekçilerimize kefilim. Hepsi liyakat sahibi, emeğinin hakkını veren, mesaisine düzenli bir şekilde gidip gelen, namuslu bir şekilde evine ekmek götüren arkadaşlarımızdır. Siz önce kendi belediyelerinizdeki bankamatik memuru olarak adlandırılan işe gitmeden maaş alıp, vatandaşın vergileriyle oluşan kamusal kaynakları arpalık gibi kullananların hesabını verin bizlere!

AKP İlçe Başkanı kendince bir vicdan muhasebesi içine girmiş. Muhalefet etmekten bu kadar hoşlanmışsa kendisine bir soru daha soralım;

Vatandaş açlıktan, yoksulluktan kırılırken, Ziraat Bankası'nın 'vergi cenneti' olarak bilinen British Virgin Adaları'nda kurulan bir şirkete 2014 yılında 1 milyar 636 milyon 770 bin 735 dolar (Bugünkü kurlarla yaklaşık 12 milyar lira) kredi verdiği ve üstelik kredi taksitlerinin ödenmediğini Sayıştay raporlarında ortaya çıktı.

İlçe Başkanı bunun da hesabını kamuoyu adına soracak mı, merakla bekliyoruz.

Hasan Şahin CHP Muratpaşa İlçe Başkanı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.