Aksu Belediyesi Nisan Ayı Meclis Toplantısı

Belediyeler 02.04.2022 - 21:34, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2786+ kez okundu.
 

Aksu Belediyesi Nisan Ayı Meclis Toplantısı

Aksu Belediyesi Nisan Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Belediye Başkanı Halil Şahin başkanlığında gerçekleştirildi.
Aksu Belediyesi Nisan Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Belediye Başkanı Halil Şahin başkanlığında gerçekleştirildi. Nisan ayı meclis toplantısında, gündem maddelerine geçilmeden önce grup sözcüleri kayınbabası Hasan Koyun’u Hakk’a uğurlayan Başkan Şahin ve ailesine başsağlığı dileklerini iletti. Grup sözcülerinin önemli gün ve haftalara değindiği meclis toplantısında ayrıca on bir ayın sultanını mübarek Ramazan ayının hayırlara vesile olması temenni edildi. Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin başkanlığında gerçekleştirilen Nisan ayı meclis toplantısında; 1 Ocak-31 Aralık 2021 dönemini kapsayan Denetim Komisyonu Raporu meclisin bilgisine sunuldu. Toplantıda Plan ve Bütçe Komisyonu, İmar Komisyonu ve encümen üye seçimleri yapıldı. Gizli oymayla yapılan encümen üye seçimleri sonucunda Hakkı Çoşgun ve Osman Sarı encümen üyesi olarak belirlendi. İmar Komisyonu üyeleri Yaşar Sözen, Pınar Uğur, Ahmet Gülcü ve Emin Çağlar olarak belirlenirken, Plan ve Bütçe Komisyonu üyeleri ise İbrahim Köseoğlu, Tuğrul Pirimoğlu, Harun Hor ve Ali Alpay Bilge oldu. Toplantıda ayrıca 2021 yılı faaliyet raporu görüşüldü. Görüşmeler sırasında Başkan Şahin koltuğunu Meclis Başkan Vekili Emin Bal’a bırakırken faaliyet raporu oy birliği ile geçti. İlgili gündem maddelerinin komisyonlara havale edildiği meclis toplantısında, komisyonlardan gelen gündem maddeleri ise kabul edildi.
Aksu Belediyesi Nisan Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Belediye Başkanı Halil Şahin başkanlığında gerçekleştirildi.

Aksu Belediyesi Nisan Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Belediye Başkanı Halil Şahin başkanlığında gerçekleştirildi.

Nisan ayı meclis toplantısında, gündem maddelerine geçilmeden önce grup sözcüleri kayınbabası Hasan Koyun’u Hakk’a uğurlayan Başkan Şahin ve ailesine başsağlığı dileklerini iletti. Grup sözcülerinin önemli gün ve haftalara değindiği meclis toplantısında ayrıca on bir ayın sultanını mübarek Ramazan ayının hayırlara vesile olması temenni edildi.

Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin başkanlığında gerçekleştirilen Nisan ayı meclis toplantısında; 1 Ocak-31 Aralık 2021 dönemini kapsayan Denetim Komisyonu Raporu meclisin bilgisine sunuldu. Toplantıda Plan ve Bütçe Komisyonu, İmar Komisyonu ve encümen üye seçimleri yapıldı. Gizli oymayla yapılan encümen üye seçimleri sonucunda Hakkı Çoşgun ve Osman Sarı encümen üyesi olarak belirlendi. İmar Komisyonu üyeleri Yaşar Sözen, Pınar Uğur, Ahmet Gülcü ve Emin Çağlar olarak belirlenirken, Plan ve Bütçe Komisyonu üyeleri ise İbrahim Köseoğlu, Tuğrul Pirimoğlu, Harun Hor ve Ali Alpay Bilge oldu. Toplantıda ayrıca 2021 yılı faaliyet raporu görüşüldü. Görüşmeler sırasında Başkan Şahin koltuğunu Meclis Başkan Vekili Emin Bal’a bırakırken faaliyet raporu oy birliği ile geçti. İlgili gündem maddelerinin komisyonlara havale edildiği meclis toplantısında, komisyonlardan gelen gündem maddeleri ise kabul edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.