Aksu’da Eylül Meclisi Yapıldı

Gündem 02.09.2020 - 21:15, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2546+ kez okundu.
 

Aksu’da Eylül Meclisi Yapıldı

Aksu Belediye Meclisi Eylül Ayı Olağan Meclis Toplantısını her zamanki gibi koronavirüs önlemleri ile gerçekleştirdi.
Aksu Belediye Meclisi Eylül Ayı Olağan Meclis Toplantısını her zamanki gibi koronavirüs önlemleri ile gerçekleştirdi. Toplantıda Belediye Başkanı Halil Şahin, artan koronavirüs vakalarına dikkat çekerek, “Bu salgına karşı hepimiz dikkatli olalım, tedbiri elden bırakmayalım” dedi. Aksu Belediye Meclisi on maddeyi görüşmek üzere bir araya geldi. Mecliste; Karaçallı Mahallesinde yapılacak olan kadastro çalışmalarında kadastro ekipleri ile birlikte görev yapmak üzere 3 bilirkişi seçimi yapıldı. Yapılan oylamada; Ahmet Demir, Bekir Kıvrak ve Ramazan Yöntem bilirkişi olarak seçildi. Toplantıda artan koronavirüs vakaları da ele alındı. Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, salgın nedeniyle başta turizm sektörünün sıkıntılı günler geçirdiğine dikkat çekerek, “Koronavirüse karşı hep birlikte dikkatli olmalıyız. Tedbirlere sıkı sıkıya uymalıyız. Hastalıkla yaşamayı, salgına karşı mücadele etmeyi öğrenmeliyiz. Aşı umarım en kısa zamanda bulunur. Bilim kurulu üyelerinin açıklamasına göre virüsü kapan kişi tedaviden 3 ay sonra tekrar hastalığa yakalanabiliyor. Belediye olarak biz her türlü tedbiri almaya çalışıyoruz.” diye konuştu.
Aksu Belediye Meclisi Eylül Ayı Olağan Meclis Toplantısını her zamanki gibi koronavirüs önlemleri ile gerçekleştirdi.

Aksu Belediye Meclisi Eylül Ayı Olağan Meclis Toplantısını her zamanki gibi koronavirüs önlemleri ile gerçekleştirdi. Toplantıda Belediye Başkanı Halil Şahin, artan koronavirüs vakalarına dikkat çekerek, “Bu salgına karşı hepimiz dikkatli olalım, tedbiri elden bırakmayalım” dedi.

Aksu Belediye Meclisi on maddeyi görüşmek üzere bir araya geldi. Mecliste; Karaçallı Mahallesinde yapılacak olan kadastro çalışmalarında kadastro ekipleri ile birlikte görev yapmak üzere 3 bilirkişi seçimi yapıldı. Yapılan oylamada; Ahmet Demir, Bekir Kıvrak ve Ramazan Yöntem bilirkişi olarak seçildi.

Toplantıda artan koronavirüs vakaları da ele alındı. Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, salgın nedeniyle başta turizm sektörünün sıkıntılı günler geçirdiğine dikkat çekerek, “Koronavirüse karşı hep birlikte dikkatli olmalıyız. Tedbirlere sıkı sıkıya uymalıyız. Hastalıkla yaşamayı, salgına karşı mücadele etmeyi öğrenmeliyiz. Aşı umarım en kısa zamanda bulunur. Bilim kurulu üyelerinin açıklamasına göre virüsü kapan kişi tedaviden 3 ay sonra tekrar hastalığa yakalanabiliyor. Belediye olarak biz her türlü tedbiri almaya çalışıyoruz.” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.