Aksu’da Korona Virüs Denetimi

Asayiş 19.08.2020 - 21:56, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2557+ kez okundu.
 

Aksu’da Korona Virüs Denetimi

Aksu’da temizlik, maske ve sosyal mesafe kurallarına uyulup uyulmadığını tespit etmek amacıyla denetimler yapıldı.
Aksu’da temizlik, maske ve sosyal mesafe kurallarına uyulup uyulmadığını tespit etmek amacıyla denetimler yapıldı. İçişleri Bakanlığının 81 İl Valiliğine gönderdiği genelge kapsamında “Sağlık İçin Hepimiz İçin” mottosu ile ülke genelinde aynı anda gerçekleştirilen denetimler Aksu’da da yapıldı.  Aksu Kaymakamı Aydın Ergün başkanlığında gerçekleştirilen denetimlere İlçe Emniyet Müdürlüğü, Aksu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Tarım İlçe Müdürlüğü ve Aksu Vefa Sosyal Destek Grubu katıldı. Aksu Kaymakamı Aydın Ergün, Aksu’da Kovid-19 salgınıyla mücadele kapsamında mücadelenin genel prensipleri olan temizlik, maske ve mesafe kurallarıyla her bir faaliyet alanı ve iş kolu için alınması gereken önlemlerin denetlendiğini belirterek şunları söyledi:  “Kontrollü sosyal hayat döneminde ilçemizde hizmet veren marketler, alışveriş merkezleri, restoranlar, fırın ve berberler gibi açık ve kapalı alanlarda denetimler yaptık. Amacımız; vatandaşlarımızı bilgilendirerek, mücadelenin başarılı olabilmesi için temizlik, maske ve sosyal mesafe kuralları konusunda farkındalık oluşturmak. Bu farkındalığın kalıcı hale gelebilmesi için denetimlerimiz periyodik aralıklarla devam edecek” dedi.
Aksu’da temizlik, maske ve sosyal mesafe kurallarına uyulup uyulmadığını tespit etmek amacıyla denetimler yapıldı.

Aksu’da temizlik, maske ve sosyal mesafe kurallarına uyulup uyulmadığını tespit etmek amacıyla denetimler yapıldı.

İçişleri Bakanlığının 81 İl Valiliğine gönderdiği genelge kapsamında “Sağlık İçin Hepimiz İçin” mottosu ile ülke genelinde aynı anda gerçekleştirilen denetimler Aksu’da da yapıldı.  Aksu Kaymakamı Aydın Ergün başkanlığında gerçekleştirilen denetimlere İlçe Emniyet Müdürlüğü, Aksu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Tarım İlçe Müdürlüğü ve Aksu Vefa Sosyal Destek Grubu katıldı.

Aksu Kaymakamı Aydın Ergün, Aksu’da Kovid-19 salgınıyla mücadele kapsamında mücadelenin genel prensipleri olan temizlik, maske ve mesafe kurallarıyla her bir faaliyet alanı ve iş kolu için alınması gereken önlemlerin denetlendiğini belirterek şunları söyledi: 

“Kontrollü sosyal hayat döneminde ilçemizde hizmet veren marketler, alışveriş merkezleri, restoranlar, fırın ve berberler gibi açık ve kapalı alanlarda denetimler yaptık. Amacımız; vatandaşlarımızı bilgilendirerek, mücadelenin başarılı olabilmesi için temizlik, maske ve sosyal mesafe kuralları konusunda farkındalık oluşturmak. Bu farkındalığın kalıcı hale gelebilmesi için denetimlerimiz periyodik aralıklarla devam edecek” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.