Aksu’da Ramazan Denetimi

Belediyeler 02.05.2019 - 21:52, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1834+ kez okundu.
 

Aksu’da Ramazan Denetimi

Aksu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri halk sağlığını korumak ve olası olumsuzlukların önüne geçmek amacıyla; gıda satış ve üretimi yapılan iş yerlerinde rutin denetimlerini Ramazan ayı öncesinde artırdı.
Aksu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin, Ramazan ayı öncesinde halkın gönül rahatlığı ile alışveriş yapabilmelerini, sağlıklı ve hijyenik ortamlarda üretilmiş ürünlerle iftarlarını açabilmelerini sağlamak amacıyla; fırın, kasap ve marketleri denetlediği açıklandı. Ekipler denetimlerde;  iş yerlerinin genel temizliği, çalışanların eldiven kullanımı, ürünlerin üretim yerleri ile kullanılan ekipmanların uygunluğu, pişirme koşulları, malzemelerin kalitesi, ürünlerin saklanma koşulları, son kullanma tarihleri ve ekmek gramajlarını kontrol etti. Denetimlerde insan sağlığını olumsuz etkileyebilecek herhangi bir unsura rastlamadığı belirtilirken, bazı işletmelere eldiven kullanımının gerekliliği, gıda ürünlerinin saklanma koşullarına itina gösterilmesi gibi konularda uyarılarda bulunuldu. Zabıta Müdürlüğü yetkilileri denetimlerin Ramazan ayı boyunca devam edeceğini açıklandı.
Aksu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri halk sağlığını korumak ve olası olumsuzlukların önüne geçmek amacıyla; gıda satış ve üretimi yapılan iş yerlerinde rutin denetimlerini Ramazan ayı öncesinde artırdı.

Aksu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin, Ramazan ayı öncesinde halkın gönül rahatlığı ile alışveriş yapabilmelerini, sağlıklı ve hijyenik ortamlarda üretilmiş ürünlerle iftarlarını açabilmelerini sağlamak amacıyla; fırın, kasap ve marketleri denetlediği açıklandı. Ekipler denetimlerde;  iş yerlerinin genel temizliği, çalışanların eldiven kullanımı, ürünlerin üretim yerleri ile kullanılan ekipmanların uygunluğu, pişirme koşulları, malzemelerin kalitesi, ürünlerin saklanma koşulları, son kullanma tarihleri ve ekmek gramajlarını kontrol etti.

Denetimlerde insan sağlığını olumsuz etkileyebilecek herhangi bir unsura rastlamadığı belirtilirken, bazı işletmelere eldiven kullanımının gerekliliği, gıda ürünlerinin saklanma koşullarına itina gösterilmesi gibi konularda uyarılarda bulunuldu. Zabıta Müdürlüğü yetkilileri denetimlerin Ramazan ayı boyunca devam edeceğini açıklandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.