Aksu’da Streetball Turunuvası Sona Erdi

Spor 30.09.2021 - 20:48, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2775+ kez okundu.
 

Aksu’da Streetball Turunuvası Sona Erdi

Aksu Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Streetball 3x3 Sokak Basketbolu Turnuvası” sona erdi.
Aksu Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Streetball 3x3 Sokak Basketbolu Turnuvası” sona erdi. Aksu Belediyesinin desteklediği, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen Streetball 3x3 Sokak Basketbol Turnuvasında dereceye giren takımlara madalya ve kupaları Aksu Belediye Başkan Yardımcısı Hakkı Çoşgun, Aksu Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Zeki Gök, Aksu Belediye Spor Kulübü Başkanı Mehmet Selvi ve Aksu Fen Lisesi Müdürü Hüseyin Koşargelir tarafından takdim edildi. Yaklaşık 150 sporcunun üçerli takımlar halinde katıldığı turnuva 2 gün sürdü. Yoğun katılım ve şenlik havasında gerçekleştirilen turnuvanın ödül töreninde konuşan Aksu Belediye Başkan Yardımcısı Hakkı Çoşgun “Sporu toplumun her kesimine yaymak, gençlerin beden ve ruh sağlıklarını geliştirmek amacıyla hayata geçirilen turnuvaya katılan tüm takımlarımızı tebrik ediyor, dereceye giren takımlarımızın başarılarının devamını diliyorum”  dedi. Turnuvaya katılım gösteren tüm takımlara teşekkür eden Aksu Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Zeki Gök ise Streetball Turnuvasına katılımın yoğun olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek emeği geçen herkese teşekkür etti.
Aksu Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Streetball 3x3 Sokak Basketbolu Turnuvası” sona erdi.

Aksu Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Streetball 3x3 Sokak Basketbolu Turnuvası” sona erdi.

Aksu Belediyesinin desteklediği, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen Streetball 3x3 Sokak Basketbol Turnuvasında dereceye giren takımlara madalya ve kupaları Aksu Belediye Başkan Yardımcısı Hakkı Çoşgun, Aksu Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Zeki Gök, Aksu Belediye Spor Kulübü Başkanı Mehmet Selvi ve Aksu Fen Lisesi Müdürü Hüseyin Koşargelir tarafından takdim edildi. Yaklaşık 150 sporcunun üçerli takımlar halinde katıldığı turnuva 2 gün sürdü.

Yoğun katılım ve şenlik havasında gerçekleştirilen turnuvanın ödül töreninde konuşan Aksu Belediye Başkan Yardımcısı Hakkı Çoşgun “Sporu toplumun her kesimine yaymak, gençlerin beden ve ruh sağlıklarını geliştirmek amacıyla hayata geçirilen turnuvaya katılan tüm takımlarımızı tebrik ediyor, dereceye giren takımlarımızın başarılarının devamını diliyorum”  dedi.

Turnuvaya katılım gösteren tüm takımlara teşekkür eden Aksu Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Zeki Gök ise Streetball Turnuvasına katılımın yoğun olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek emeği geçen herkese teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.