Aksu’da Vefa Sosyal Destek Grubu Görev Başında

Belediyeler 03.04.2020 - 20:31, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2414+ kez okundu.
 

Aksu’da Vefa Sosyal Destek Grubu Görev Başında

Coronavirüs tedbirleri kapsamında Aksu Kaymakamlığı başkanlığında oluşturulan Vefa Sosyal Destek Grubu gece gündüz demeden çalışıyor. Aksu Belediyesi ekiplerinin de aktif olarak görev yaptığı grup, 65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlığı bulunanların başta gıda olmak üzere tüm ihtiyaçlarını karşılıyor. Aksu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünün de yer aldığı Vefa Sosyal Destek Grubu 65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşların ihtiyaçlarını ve taleplerini karşılamaya devam ediyor. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri 7/24 görevinin başında olup, azimle çalışmalarını sürdürmekte. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne ait servis aracı ise şoförüyle birlikte Kepez Devlet Hastanesinde görevli sağlık personellerine servis yapmak için hastaneye tahsis edildi.

Coronavirüs tedbirleri kapsamında Aksu Kaymakamlığı başkanlığında oluşturulan Vefa Sosyal Destek Grubu gece gündüz demeden çalışıyor. Aksu Belediyesi ekiplerinin de aktif olarak görev yaptığı grup, 65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlığı bulunanların başta gıda olmak üzere tüm ihtiyaçlarını karşılıyor.

Aksu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünün de yer aldığı Vefa Sosyal Destek Grubu 65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşların ihtiyaçlarını ve taleplerini karşılamaya devam ediyor.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri 7/24 görevinin başında olup, azimle çalışmalarını sürdürmekte. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne ait servis aracı ise şoförüyle birlikte Kepez Devlet Hastanesinde görevli sağlık personellerine servis yapmak için hastaneye tahsis edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.