Aksu’da Yeni Bir Dernek Kuruldu

Asayiş 07.06.2019 - 11:30, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2751+ kez okundu.
 

Aksu’da Yeni Bir Dernek Kuruldu

Aksu’da 80 yıllık Aksu Köy Enstitüsü Ve Aksu Öğretmen Lisesi Mezunlar Derneğini kuruldu.
Aksu’da 80 yıllık Aksu Köy Enstitüsü Ve Aksu Öğretmen Lisesi Mezunlar Derneğini Aksu bölgesinde Köy Enstitüsü ruhunu korumak ve Aksu’ya sahip çıkılması için kurulan derneğinin ilk başkanı 1989 mezunu Metin Yaraşcı oldu. Aksu’da yüksek bilgi birikimleriyle farklı bir soluk getirmeye amaçlayan sağlayan eğitimci Metin Yaraşcı, “Dernek, birleştirici bir yapıya sahiptir. Amacımız yerelden ulusala, ulusaldan evrensele ulaşmaktır” dedi. Alanında uzman ve güçlü bir kadroya sahip olduklarını belirten Yaraşcı, “Aksu Köy Enstitüsü Ve Aksu Öğretmen Lisesi Mezunlar Derneğini birleştirici bir yapıya sahiptir. Amacımız Aksu’da sosyal, kültürel ve ekonomik değerlerinin korunması, güzide şehrimizin teknik, bilimsel, ekonomik, sosyal ve kültürel konularında incelemelerde bulunmak. Dernek bünyesinde tanınmış öğretmenler, Aksu Köy Enstitüsü Ve Aksu Öğretmen Lisesi Mezunlar Derneği, Aksu’da sivil toplum hareketlerinin etkinleştirilmesi ve geliştirilmesi odaklı faaliyetleri önümüzdeki günlerde düzenleyecektir” şeklinde konuştu.
Aksu’da 80 yıllık Aksu Köy Enstitüsü Ve Aksu Öğretmen Lisesi Mezunlar Derneğini kuruldu.

Aksu’da 80 yıllık Aksu Köy Enstitüsü Ve Aksu Öğretmen Lisesi Mezunlar Derneğini Aksu bölgesinde Köy Enstitüsü ruhunu korumak ve Aksu’ya sahip çıkılması için kurulan derneğinin ilk başkanı 1989 mezunu Metin Yaraşcı oldu.

Aksu’da yüksek bilgi birikimleriyle farklı bir soluk getirmeye amaçlayan sağlayan eğitimci Metin Yaraşcı, “Dernek, birleştirici bir yapıya sahiptir. Amacımız yerelden ulusala, ulusaldan evrensele ulaşmaktır” dedi.

Alanında uzman ve güçlü bir kadroya sahip olduklarını belirten Yaraşcı, “Aksu Köy Enstitüsü Ve Aksu Öğretmen Lisesi Mezunlar Derneğini birleştirici bir yapıya sahiptir. Amacımız Aksu’da sosyal, kültürel ve ekonomik değerlerinin korunması, güzide şehrimizin teknik, bilimsel, ekonomik, sosyal ve kültürel konularında incelemelerde bulunmak.

Dernek bünyesinde tanınmış öğretmenler, Aksu Köy Enstitüsü Ve Aksu Öğretmen Lisesi Mezunlar Derneği, Aksu’da sivil toplum hareketlerinin etkinleştirilmesi ve geliştirilmesi odaklı faaliyetleri önümüzdeki günlerde düzenleyecektir” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.