Aksu İlçesinde Kenevir Yetiştiren 1 Şüpheli Yakalandı

Asayiş 24.06.2020 - 19:21, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2120+ kez okundu.
 

Aksu İlçesinde Kenevir Yetiştiren 1 Şüpheli Yakalandı

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince ilimize uyuşturucu madde naklederek ticaretini yapan şahıs ve gruplara yönelik olarak sürdürülen çalışmalar kapsamında; İlimiz Aksu ilçesi Dumanlar ve Gökdere Mahallelerinde kenevir bitkisi yetiştirildiği bilgisi elde edilmesi üzerine, 23 Haziran günü düzenlenen operasyonda (M.Y.) isimli şahsın tarlasında, ikametinde ve aracında yapılan aramada (480) kök kenevir bitkisi ve (17) kilogram kurutulmaya bırakılmış esrar maddesi ele geçirilmiştir. Cumhuriyet Savcısının talimatına istinaden, (M.Y.) isimli şahıs hakkında “2313 Sayılı Kanun’a Muhalefet Etmek (İzinsiz Kenevir Bitkisi Yetiştirme)” suçundan adli işlem yapılmıştır. Antalya Emniyet Müdürlüğü olarak İlimiz genelinde uyuşturucu madde ile mücadele çalışmalarımız kararlılıkla hız kesmeden devam etmektedir.

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince ilimize uyuşturucu madde naklederek ticaretini yapan şahıs ve gruplara yönelik olarak sürdürülen çalışmalar kapsamında;

İlimiz Aksu ilçesi Dumanlar ve Gökdere Mahallelerinde kenevir bitkisi yetiştirildiği bilgisi elde edilmesi üzerine, 23 Haziran günü düzenlenen operasyonda (M.Y.) isimli şahsın tarlasında, ikametinde ve aracında yapılan aramada (480) kök kenevir bitkisi ve (17) kilogram kurutulmaya bırakılmış esrar maddesi ele geçirilmiştir.

Cumhuriyet Savcısının talimatına istinaden, (M.Y.) isimli şahıs hakkında “2313 Sayılı Kanun’a Muhalefet Etmek (İzinsiz Kenevir Bitkisi Yetiştirme)” suçundan adli işlem yapılmıştır.

Antalya Emniyet Müdürlüğü olarak İlimiz genelinde uyuşturucu madde ile mücadele çalışmalarımız kararlılıkla hız kesmeden devam etmektedir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.