Aksu Kent Konseyi Toplandı

Asayiş 21.05.2019 - 21:10, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1790+ kez okundu.
 

Aksu Kent Konseyi Toplandı

Aksu Kent Konseyi aylık olağan toplantısını gerçekleştirdi. Aksu Kent Konseyi Başkanı Tülay Ateş başkanlığında toplanan Kent Konseyi mayıs ayı maddelerini karara bağladı.
Toplantıda toplumun yaklaşık 11’ini oluşturan engelli ve bakıma muhtaç bireylere dikkat çekilerek, engelli yaşam merkezi oluşturulması ve Aksu’ya Diş Polikliniği yapılmasıyla ilgili konsey üyelerinin öneri ve talepleri dinlendi. Engelli bireylerin ve bakıma muhtaç insanların günlük aktivitelerini yapabileceği bir alana ihtiyaç duyulduğunu ifade Aksu Kent Konseyi Başkanı Tülay Ateş, engellilerin toplumsal yaşama doğrudan katılımı, sağlık, sosyal bakım, rehabilitasyon ve eğitim ihtiyaçlarının  giderilmesinin önemine değindi. İlçeye Diş Semt Polikliniği yapılmasını da istediklerini söyleyen Tülay Ateş, İl Sağlık Müdürlüğü ve Aksu Belediyesi’ne öneri mektubu yazarak, diş polikliniği ve engelli yaşam merkezi oluşturulmasını talep edeceklerini söyledi.
Aksu Kent Konseyi aylık olağan toplantısını gerçekleştirdi. Aksu Kent Konseyi Başkanı Tülay Ateş başkanlığında toplanan Kent Konseyi mayıs ayı maddelerini karara bağladı.

Toplantıda toplumun yaklaşık 11’ini oluşturan engelli ve bakıma muhtaç bireylere dikkat çekilerek, engelli yaşam merkezi oluşturulması ve Aksu’ya Diş Polikliniği yapılmasıyla ilgili konsey üyelerinin öneri ve talepleri dinlendi.

Engelli bireylerin ve bakıma muhtaç insanların günlük aktivitelerini yapabileceği bir alana ihtiyaç duyulduğunu ifade Aksu Kent Konseyi Başkanı Tülay Ateş, engellilerin toplumsal yaşama doğrudan katılımı, sağlık, sosyal bakım, rehabilitasyon ve eğitim ihtiyaçlarının  giderilmesinin önemine değindi. İlçeye Diş Semt Polikliniği yapılmasını da istediklerini söyleyen Tülay Ateş, İl Sağlık Müdürlüğü ve Aksu Belediyesi’ne öneri mektubu yazarak, diş polikliniği ve engelli yaşam merkezi oluşturulmasını talep edeceklerini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.