Aksu Protokolü'nden Kıbrıs Gazisi Ve Şehit Ailesine Ziyaret

Belediyeler 20.07.2021 - 18:52, Güncelleme: 22.11.2022 - 03:43 3135+ kez okundu.
 

Aksu Protokolü'nden Kıbrıs Gazisi Ve Şehit Ailesine Ziyaret

Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin Kurban Bayramı öncesinde şehit ve gazi ailelerine bayram ziyaretinde bulundu.
Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin Kurban Bayramı öncesinde şehit ve gazi ailelerine bayram ziyaretinde bulundu. Bayramlaşma programına; Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, İlçe Emniyet Müdürlüğü adına Komiser Yardımcısı Durdu Altındiş, İlçe Jandarma Komutan Vekili Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Levent Bilici, Aksu Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Ufuk Tolga Uludağ, Aksu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Aysun Temik ve Özelkalem Müdürü Hasan Kızılkaya katıldı. Bayram programı öncesinde protokol üyeleri Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin'i makamında ziyaret ederek bayramlaştı.Protokol üyeleri bayramlaşma programı çerçevesinde ilk ziyaretlerini ise; Karaçalı Mahallesinde yaşayan Kıbrıs Gazisi Ali Karabağlı'nın evine gerçekleştirdi. Kıbrıs Gazisi Ali Karabağlı ve ailesinin bayramını kutlayan protokol üyeleri ikinci ziyaretlerini 16 Aralık 1991 yılında Bingöl Yayladere’de şehit olan Jandarma Er İbrahim Eyiler’'in Kemerağzı Mahallesinde yaşayan babası Mustafa Eyiler ve ailesine gerçekleştirdi. Şehit ve gazi ailelerine iyi bayramlar dileyen protokol üyeleri hediyeler verdi. Ne yaparsak yapalım şehit ve gazilerimizin hakkını asla ödeyemeyiz diyen Başkan Şahin; "Kurban Bayramı arifesinde Karaçalı Mahallemizde yaşayan Kıbrıs Gazimiz Ali Karabağlı ve ailesi ile 16 Aralık 1991’de Bingöl Yayladere’de şehit olan Jandarma Er İbrahim Eyiler’'in Kemerağzı Mahallemizde yaşayan babası Mustafa Eyiler ağabeyimiz ve ailesini ziyaret ederek, bayramlarını kutladık. Vatan uğruna canlarını hiçe sayarak şehit olan Mehmetçiklerimiz ve kahraman gazilerimiz bizim en değerli varlıklarımızdır. Ne yaparsak yapalım şehit ve gazilerimizin hakkını asla ödeyemeyiz. Allah şehitlerimiz, gazilerimiz ve onları yetiştiren ailelerden razı olsun. Vatan uğruna şehit düşen tüm kahramanlarımızı rahmet ve minnet, gazilerimizi ise şükranla anıyorum" dedi.
Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin Kurban Bayramı öncesinde şehit ve gazi ailelerine bayram ziyaretinde bulundu.

Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin Kurban Bayramı öncesinde şehit ve gazi ailelerine bayram ziyaretinde bulundu.

Bayramlaşma programına; Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, İlçe Emniyet Müdürlüğü adına Komiser Yardımcısı Durdu Altındiş, İlçe Jandarma Komutan Vekili Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Levent Bilici, Aksu Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Ufuk Tolga Uludağ, Aksu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Aysun Temik ve Özelkalem Müdürü Hasan Kızılkaya katıldı.

Bayram programı öncesinde protokol üyeleri Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin'i makamında ziyaret ederek bayramlaştı.Protokol üyeleri bayramlaşma programı çerçevesinde ilk ziyaretlerini ise; Karaçalı Mahallesinde yaşayan Kıbrıs Gazisi Ali Karabağlı'nın evine gerçekleştirdi. Kıbrıs Gazisi Ali Karabağlı ve ailesinin bayramını kutlayan protokol üyeleri ikinci ziyaretlerini 16 Aralık 1991 yılında Bingöl Yayladere’de şehit olan Jandarma Er İbrahim Eyiler’'in Kemerağzı Mahallesinde yaşayan babası Mustafa Eyiler ve ailesine gerçekleştirdi. Şehit ve gazi ailelerine iyi bayramlar dileyen protokol üyeleri hediyeler verdi.

Ne yaparsak yapalım şehit ve gazilerimizin hakkını asla ödeyemeyiz diyen Başkan Şahin; "Kurban Bayramı arifesinde Karaçalı Mahallemizde yaşayan Kıbrıs Gazimiz Ali Karabağlı ve ailesi ile 16 Aralık 1991’de Bingöl Yayladere’de şehit olan Jandarma Er İbrahim Eyiler’'in Kemerağzı Mahallemizde yaşayan babası Mustafa Eyiler ağabeyimiz ve ailesini ziyaret ederek, bayramlarını kutladık. Vatan uğruna canlarını hiçe sayarak şehit olan Mehmetçiklerimiz ve kahraman gazilerimiz bizim en değerli varlıklarımızdır. Ne yaparsak yapalım şehit ve gazilerimizin hakkını asla ödeyemeyiz. Allah şehitlerimiz, gazilerimiz ve onları yetiştiren ailelerden razı olsun. Vatan uğruna şehit düşen tüm kahramanlarımızı rahmet ve minnet, gazilerimizi ise şükranla anıyorum" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.