AKUZEM’de Görev Değişimi

14.12.2020 - 20:16, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2014+ kez okundu.
 

AKUZEM’de Görev Değişimi

Türkiye’nin en iyi uzaktan eğitim üniversite birimleri arasında yer alan Akdeniz Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi’nde(AKUZEM) görev değişimi gerçekleşti.
Türkiye’nin en iyi uzaktan eğitim üniversite birimleri arasında yer alan Akdeniz Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi’nde(AKUZEM) görev değişimi gerçekleşti. Yaklaşık üç yıldır merkez müdürlüğü görevini üstlenen Prof. Dr. Cengiz Şengül, görevini Doç. Dr. Ümit Deniz Uluşar’a devretti. Merkez çalışanlarının da hazır bulunduğu devir teslim töreninde Doç. Dr. Ümit Deniz Uluşar, Prof. Dr. Cengiz Şengül’e çiçek takdim ederek önceki dönem çalışmaları için teşekkür etti. Prof. Dr. Cengiz Şengül “Mensubu olmaktan gurur duyduğum Üniversitemizde yaklaşık üç yıldır yürüttüğüm merkez müdürlüğü görevimde, merkezimizi daha iyi noktaya taşımak için çalışmalar yaptık. Beraber görev yaptığımız tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyor, yeni görevinde Doç. Dr. Ümit Deniz Uluşar hocamıza başarılar diliyorum.” dedi. Doç. Dr. Ümit Deniz Uluşar, görev süresi boyunca Uzaktan Eğitim ve Araştırma Merkezi’ne yeni dönemde en iyi şekilde katkı sağlayacaklarını ifade etti.  
Türkiye’nin en iyi uzaktan eğitim üniversite birimleri arasında yer alan Akdeniz Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi’nde(AKUZEM) görev değişimi gerçekleşti.

Türkiye’nin en iyi uzaktan eğitim üniversite birimleri arasında yer alan Akdeniz Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi’nde(AKUZEM) görev değişimi gerçekleşti. Yaklaşık üç yıldır merkez müdürlüğü görevini üstlenen Prof. Dr. Cengiz Şengül, görevini Doç. Dr. Ümit Deniz Uluşar’a devretti.

Merkez çalışanlarının da hazır bulunduğu devir teslim töreninde Doç. Dr. Ümit Deniz Uluşar, Prof. Dr. Cengiz Şengül’e çiçek takdim ederek önceki dönem çalışmaları için teşekkür etti.

Prof. Dr. Cengiz Şengül “Mensubu olmaktan gurur duyduğum Üniversitemizde yaklaşık üç yıldır yürüttüğüm merkez müdürlüğü görevimde, merkezimizi daha iyi noktaya taşımak için çalışmalar yaptık. Beraber görev yaptığımız tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyor, yeni görevinde Doç. Dr. Ümit Deniz Uluşar hocamıza başarılar diliyorum.” dedi.

Doç. Dr. Ümit Deniz Uluşar, görev süresi boyunca Uzaktan Eğitim ve Araştırma Merkezi’ne yeni dönemde en iyi şekilde katkı sağlayacaklarını ifade etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.