Alanya’da Öğrencisini Sınıfta Tokatlayan Öğretmen Hakkında Soruşturma Açıldı

Asayiş 14.05.2019 - 01:18, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 4233+ kez okundu.
 

Alanya’da Öğrencisini Sınıfta Tokatlayan Öğretmen Hakkında Soruşturma Açıldı

Şehit Abdullah Ümit Sercan Anadolu Lisesi’nde öğrencisinin sınıfta tokatlayan öğretmen hakkında soruşturma başlatıldı.
“ŞEHİT ABDULLAH ÜMİT SERCAN ANADOLU LİSESİ’NDE ÖĞRENCİYE DAYAK” başlıklı haberimiz üzerine Antalya Milli Eğitim Müdürlüğü ihbar kabul ederek Biyoloji Öğretmeni hakkında soruşturma başlattı. Edinilen bilgiye göre, Alanya Şehit Abdullah Ümit Sercan Anadolu Lisesinde görevli A. isimli Biyoloji öğretmeni, Sınıftaki bir öğrenciye dersi dinlemediği için bağırıp çağıran, ardından hıncını alamayarak önündeki öğrencinin kafasını iten, tokat atan ve en sonunda da elbisesinden tutarak hırpalayarak şiddet uyguladı. Biyoloji Öğretmeninden şiddet gören çocuğun durumu ailesine haber vermesi üzerine aile A. ’dan şikâyetçi oldu. Şikâyet üzerine Milli Eğitim Müdürlüğü öğrencisine şiddet uygulayan öğretmen A. hakkında soruşturma başlattı. Yaşanan olay, diğer öğrenci tarafından ise, cep telefonu ile anbean görüntülendi. Görüntülerde, A’nın öğrencisine tahta tokat attığı yer aldı. Ayrıca, Biyoloji Öğretmenin halen görevine devam ettiği öğrenildi.
Şehit Abdullah Ümit Sercan Anadolu Lisesi’nde öğrencisinin sınıfta tokatlayan öğretmen hakkında soruşturma başlatıldı.

ŞEHİT ABDULLAH ÜMİT SERCAN ANADOLU LİSESİ’NDE ÖĞRENCİYE DAYAK” başlıklı haberimiz üzerine Antalya Milli Eğitim Müdürlüğü ihbar kabul ederek Biyoloji Öğretmeni hakkında soruşturma başlattı.

Edinilen bilgiye göre, Alanya Şehit Abdullah Ümit Sercan Anadolu Lisesinde görevli A. isimli Biyoloji öğretmeni, Sınıftaki bir öğrenciye dersi dinlemediği için bağırıp çağıran, ardından hıncını alamayarak önündeki öğrencinin kafasını iten, tokat atan ve en sonunda da elbisesinden tutarak hırpalayarak şiddet uyguladı.

Biyoloji Öğretmeninden şiddet gören çocuğun durumu ailesine haber vermesi üzerine aile A. ’dan şikâyetçi oldu.

Şikâyet üzerine Milli Eğitim Müdürlüğü öğrencisine şiddet uygulayan öğretmen A. hakkında soruşturma başlattı. Yaşanan olay, diğer öğrenci tarafından ise, cep telefonu ile anbean görüntülendi. Görüntülerde, A’nın öğrencisine tahta tokat attığı yer aldı.
Ayrıca, Biyoloji Öğretmenin halen görevine devam ettiği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.