Alanya Pırıl Pırıl

Belediyeler 13.06.2019 - 00:04, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2916+ kez okundu.
 

Alanya Pırıl Pırıl

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Alanya Temizlik Birimi, turizm sezonu ile birlikte ilçede rutin çalışmalara ek olarak genel bir temizlik çalışması yaptı.
Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Hizmet Birimi Temizlik ekipleri, gece ve gündüz sorumluluk alanı içinde bulunan bulvar, cadde, kaldırım, park ve yürüyüş yollarında hem gündüz hem gece temizlik çalışması gerçekleştiriyor. Büyük ve küçük süpürge araçları geceden başlayarak sabahın ilk ışıklarına kadar Alanya merkezinde, gündüz ise, Mahmutlar, Konaklı, Payallar ve Türkler Mahalleleri’nde çalışıyor. Diğer yandan  personeller de sabah 06:30 ile 15:30, akşam 16:00 ile 24:00 arasında iki vardiya çalışarak Alanya’nın her an temiz kalması için elinden gelen gayreti gösteriyor. CAN DOSTLARI DA UNUTULMUYOR Alanya merkez ve dışındaki mahallelerde bulunan hayvan barınak, mama kapları ve tuvaletleri de düzenli olarak yıkanıyor ve genel temizlik çalışması yapılıyor.  Can dostlarımızın aç ve susuz kalmaması için de kaplarına yiyecek ve su konuluyor. Havaların iyice ısınması ve nem oranının da artmasıyla birlikte hayvan barınak ve kapları sık aralıklarla temizleniyor. Yiyecek ve su ihtiyaçları için sürekli kontroller yapılıyor. ALANYA DÜZENLİ VE TEMİZ Bayram tatili ile birlikte binlerce yerli ve yabancı turisti ağırlayan Alanya’da,  vatandaşlar ve gelen misafirler, belediyenin çalışmalarından memnun. Alanya’nın genel anlamda temiz ve düzenli olduğunu belirten vatandaşlar, gelen yerli ve yabancı turistler bizlere olumlu düşüncelerini aktarıyor. Bu şehrimize hizmet eden Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ve ekibine teşekkür ediyoruz “ dedi. 
Antalya Büyükşehir Belediyesi, Alanya Temizlik Birimi, turizm sezonu ile birlikte ilçede rutin çalışmalara ek olarak genel bir temizlik çalışması yaptı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Hizmet Birimi Temizlik ekipleri, gece ve gündüz sorumluluk alanı içinde bulunan bulvar, cadde, kaldırım, park ve yürüyüş yollarında hem gündüz hem gece temizlik çalışması gerçekleştiriyor. Büyük ve küçük süpürge araçları geceden başlayarak sabahın ilk ışıklarına kadar Alanya merkezinde, gündüz ise, Mahmutlar, Konaklı, Payallar ve Türkler Mahalleleri’nde çalışıyor. Diğer yandan  personeller de sabah 06:30 ile 15:30, akşam 16:00 ile 24:00 arasında iki vardiya çalışarak Alanya’nın her an temiz kalması için elinden gelen gayreti gösteriyor.

CAN DOSTLARI DA UNUTULMUYOR

Alanya merkez ve dışındaki mahallelerde bulunan hayvan barınak, mama kapları ve tuvaletleri de düzenli olarak yıkanıyor ve genel temizlik çalışması yapılıyor.  Can dostlarımızın aç ve susuz kalmaması için de kaplarına yiyecek ve su konuluyor. Havaların iyice ısınması ve nem oranının da artmasıyla birlikte hayvan barınak ve kapları sık aralıklarla temizleniyor. Yiyecek ve su ihtiyaçları için sürekli kontroller yapılıyor.

ALANYA DÜZENLİ VE TEMİZ

Bayram tatili ile birlikte binlerce yerli ve yabancı turisti ağırlayan Alanya’da,  vatandaşlar ve gelen misafirler, belediyenin çalışmalarından memnun. Alanya’nın genel anlamda temiz ve düzenli olduğunu belirten vatandaşlar, gelen yerli ve yabancı turistler bizlere olumlu düşüncelerini aktarıyor. Bu şehrimize hizmet eden Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ve ekibine teşekkür ediyoruz “ dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.