Alanya Yeşilöz’de Bozulan Yollar Asfaltlanıyor

Belediyeler 12.07.2019 - 22:05, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2120+ kez okundu.
 

Alanya Yeşilöz’de Bozulan Yollar Asfaltlanıyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi, ASAT’ın içme suyu hat çalışmalarını tamamladığı Yeşilöz Mahallesi’nde bozulan yolları asfaltlıyor.
Antalya Büyükşehir Belediyesi, Yeşilöz Mahallesi’nde ASAT tarafından yapılan içme suyu hat çalışmalarından sonra bozulan mahalle içi yolları tek tek asfaltlıyor. Bir kısmı daha önce Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekiplerince asfaltlanan yolun kalan kısımlarında da asfalt çalışmalarına başlandı. 4 KM YOL ASFALTLANACAK Şebeke hattının yapımı sırasında bozulan mahalle içi yolunun 4 km’lik bölümünde Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı asfalt ekipleri, asfalt dökümüne geçti. Astarı atılan yolda, seri bir şekilde asfaltlama işlemine geçildi. Çalışmalar sırasında trafik akışı kontrollü olarak sağlandı. Tozdan topraktan kurtulan halk Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e teşekkür etti. 
Antalya Büyükşehir Belediyesi, ASAT’ın içme suyu hat çalışmalarını tamamladığı Yeşilöz Mahallesi’nde bozulan yolları asfaltlıyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Yeşilöz Mahallesi’nde ASAT tarafından yapılan içme suyu hat çalışmalarından sonra bozulan mahalle içi yolları tek tek asfaltlıyor. Bir kısmı daha önce Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekiplerince asfaltlanan yolun kalan kısımlarında da asfalt çalışmalarına başlandı.

4 KM YOL ASFALTLANACAK

Şebeke hattının yapımı sırasında bozulan mahalle içi yolunun 4 km’lik bölümünde Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı asfalt ekipleri, asfalt dökümüne geçti. Astarı atılan yolda, seri bir şekilde asfaltlama işlemine geçildi. Çalışmalar sırasında trafik akışı kontrollü olarak sağlandı. Tozdan topraktan kurtulan halk Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e teşekkür etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.