Ali Adnan Kaya Taner Şahin’i Telefonla Aradı - ÖzelHaber

Politika 28.08.2020 - 17:23, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 3160+ kez okundu.
 

Ali Adnan Kaya Taner Şahin’i Telefonla Aradı - ÖzelHaber

Ali Adnan Kaya www.antalyahabertakip.com sitemizde yapılan haber ile ilgili birçok konuda açıklamalarda bulundu.
Ali Adnan Kaya www.antalyahabertakip.com sitemizde yapılan haber ile ilgili birçok konuda açıklamalarda bulundu. İyi parti Antalya İl başkan Adayı Ali Adnan Kaya sitemizde yapılan haber üzerine Antalya Haber Takip Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Taner Şahin’i telefonla arayarak birçok konuda yaptığı açıklamalarda şu ifadelere yer verdi. Ali Adnan Kaya Telefon görüşmesinde “Ben Büyükşehir Belediyesinde hiç Müdürlük yapmadım. Yapamam da! Neden mi? Ben 657’ye tabii Devlet memuru değilim. Ayrıca benim Daire Başkanı yâda Müdür olma durumum olmaz hiçbir devlet kuruluşunda çalışmışlığım yoktur. Ayrıca ANFAŞ Büyükşehir Belediyesine bağlı bir iştiraki değildir. Sadece Büyükşehir Belediyesinden 2 kişinin ismi istenir benim adımı da, Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız Muhittin Böcek önerdiği ve şahsıma rica ettiği için kabul ettim. Müdür olarak değil. ANFAŞ Yönetim Kurulu üyesi olarak görevimi yerine getirdim. Herkesin bildiği gibi yönetimler her sene yeniden seçilir. Muhittin Başkan bana devam etmek ister misin? Sorusuna Hayır dedim. Hayır dememin sebebi ise yapılacak olan İyi parti Antalya İl Başkanlığına Aday olmayı düşündüğüm için teklifini nazikçe kabul etmedim. Gelelim sosyal medyada yapılan belden aşağı eleştirişlere ben sosyal medyayı kullanmayan biri değilim. Şunu sormak istiyorum? Taner; Allah aşkına daha 7 ay önce İyi Partiye gelen şahıs aday olabiliyor da! Benim aday olmam niye bu kadar göze battı anlamış değilim. Ben Sayın Genel başkanım Meral Akşener için MHP Antalya İl Başkanlığını bırakmışım. İyi parti için bırak Antalya ‘yı Türkiye’yi dolaştım. Genel Başkanımız Meral Akşener’le 31 Mart Yerel Seçimlerde Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e destek vermek için Muhittin Böcek Platformu kurduk. İyi Parti Antalya İl Başkan Adayı Mehmet Başaran’ı kurulan platformun çalışmalarında göremedik. İl Başkan Adayı olan zatı şahane İyi Parti Antalya kuruluşundan 7 ay önceye kadar bir çalışması varsa ve son 31 Mart Yerel seçimlerinde yaptığı çalışmalarla ilgili bir belgesi varsa yayınlasın yoksa da EYVALLAH. Taner,  sen yayınladığın için bu sana açıklamayı yapıyorum. Akşamüstü yaptığın haber içinde 31 Mart Yerel seçimlerinde sende iyi bilirsin ki! Birçoğuyla MHP’de iken çalıştığımız arkadaşlardır. Beni de seçim zamanı çağıranların yanına gittim. Özellikle beni çağıran Başkan adaylarının yanına gittim. Resim de verdim. Ama Hiçbir zaman İyi parti kimliği saklamadım. Saklamayacağımda. İyi başkan Adayımız benimle hiç irtibata geçmediği için bizde yan yana gelemedik. Son olarak şunu ifade edeyim. Bizim amacımız AKP’nin Politikasının yanlış olduğunu toplumumuza anlatmak ve AKP’nin Tek Adamlık sisteminden parlamenter sisteme geçirilmesinin savaşını veriyorken,   Biz birbirimizle savaşıyoruz. Bizler İyi Parti’nin İyi Olması için çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.
Ali Adnan Kaya www.antalyahabertakip.com sitemizde yapılan haber ile ilgili birçok konuda açıklamalarda bulundu.

Ali Adnan Kaya www.antalyahabertakip.com sitemizde yapılan haber ile ilgili birçok konuda açıklamalarda bulundu.

İyi parti Antalya İl başkan Adayı Ali Adnan Kaya sitemizde yapılan haber üzerine Antalya Haber Takip Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Taner Şahin’i telefonla arayarak birçok konuda yaptığı açıklamalarda şu ifadelere yer verdi.

Ali Adnan Kaya Telefon görüşmesinde “Ben Büyükşehir Belediyesinde hiç Müdürlük yapmadım.

Yapamam da!

Neden mi?

Ben 657’ye tabii Devlet memuru değilim. Ayrıca benim Daire Başkanı yâda Müdür olma durumum olmaz hiçbir devlet kuruluşunda çalışmışlığım yoktur.

Ayrıca ANFAŞ Büyükşehir Belediyesine bağlı bir iştiraki değildir. Sadece Büyükşehir Belediyesinden 2 kişinin ismi istenir benim adımı da, Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız Muhittin Böcek önerdiği ve şahsıma rica ettiği için kabul ettim.

Müdür olarak değil.

ANFAŞ Yönetim Kurulu üyesi olarak görevimi yerine getirdim.

Herkesin bildiği gibi yönetimler her sene yeniden seçilir.

Muhittin Başkan bana devam etmek ister misin?

Sorusuna Hayır dedim.

Hayır dememin sebebi ise yapılacak olan İyi parti Antalya İl Başkanlığına Aday olmayı düşündüğüm için teklifini nazikçe kabul etmedim.

Gelelim sosyal medyada yapılan belden aşağı eleştirişlere ben sosyal medyayı kullanmayan biri değilim.

Şunu sormak istiyorum? Taner; Allah aşkına daha 7 ay önce İyi Partiye gelen şahıs aday olabiliyor da!

Benim aday olmam niye bu kadar göze battı anlamış değilim.

Ben Sayın Genel başkanım Meral Akşener için MHP Antalya İl Başkanlığını bırakmışım.

İyi parti için bırak Antalya ‘yı Türkiye’yi dolaştım. Genel Başkanımız Meral Akşener’le

31 Mart Yerel Seçimlerde Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e destek vermek için Muhittin Böcek Platformu kurduk.

İyi Parti Antalya İl Başkan Adayı Mehmet Başaran’ı kurulan platformun çalışmalarında göremedik.

İl Başkan Adayı olan zatı şahane İyi Parti Antalya kuruluşundan 7 ay önceye kadar bir çalışması varsa ve son 31 Mart Yerel seçimlerinde yaptığı çalışmalarla ilgili bir belgesi varsa yayınlasın yoksa da EYVALLAH.

Taner,  sen yayınladığın için bu sana açıklamayı yapıyorum. Akşamüstü yaptığın haber içinde 31 Mart Yerel seçimlerinde sende iyi bilirsin ki!

Birçoğuyla MHP’de iken çalıştığımız arkadaşlardır.

Beni de seçim zamanı çağıranların yanına gittim. Özellikle beni çağıran Başkan adaylarının yanına gittim. Resim de verdim.

Ama Hiçbir zaman İyi parti kimliği saklamadım. Saklamayacağımda. İyi başkan Adayımız benimle hiç irtibata geçmediği için bizde yan yana gelemedik.

Son olarak şunu ifade edeyim. Bizim amacımız AKP’nin Politikasının yanlış olduğunu toplumumuza anlatmak ve AKP’nin Tek Adamlık sisteminden parlamenter sisteme geçirilmesinin savaşını veriyorken,  

Biz birbirimizle savaşıyoruz.

Bizler İyi Parti’nin İyi Olması için çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.