ALLTUREX’19 Bisiklet Fuarı 13 Haziran’da Açılıyor

Kültür-Sanat 13.06.2019 - 00:14, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2546+ kez okundu.
 

ALLTUREX’19 Bisiklet Fuarı 13 Haziran’da Açılıyor

ALLTUREX’19 Alternatif Turizm, Kamp, Karavan, Motosiklet ve Bisiklet Fuarı 13 Haziran’da kapılarını ziyaretçilere açacak.
Zümrüt Fuarcılık ev sahipliğinde Antalya EXPO 2016 İç Mekan Sergi Alanında  düzenlenecek olan ALLTUREX’19 Fuarı; Ulusal Kamp Karavan Federasyonu, Türkiye Motosiklet Federasyonu, Tarım ve Orman Bakanlığı, KOSGEB, ATSO, Bisikletçiler Derneği, Alternatif Turizm Derneği gibi birçok kurum ve kuruluş tarafından desteklenmektedir. Fuarın ülkemize daha yararlı olması için yurt dışından birçok ülkeyle görüşmeler yapılmıştır. ALLTUREX’19 Fuar’ında iç ve dış piyasaya hitaben uluslararası nitelikte 50.000’in üzerinde profesyonel ziyaretçi gelmesi hedeflenmektedir. Bölgede ilk kez düzenlenecek olan ALLTUREX’19 fuarının bölgenin coğrafi konumu gereği kamp, karavan, motosiklet, doğa sporları meraklılarının bir araya getirip deniz kum güneş üçlüsünün eşlik ettiği alternatif turizmi de canlandırmak amacıyla fuarımız düzenlenecektir. Bölgeye katkılarının büyük olacağı düşünülmektedir.  Aktif katılımcı kapsamında ziyaretçilere doğa sporları, kamp ve karavan hakkında bilgiler verip etkinlikler düzenlenecektir.  Kurum ve kuruluşların, Sivil Toplum Kuruluşların, Derneklerin ve Odaların da yer aldığı ALLTUREX’19 fuarının bölgede geleneksel hale dönüştürülüp her yıl düzenlenmesi hedeflenmektedir. EXPO 2016 fuar alanı ziyaretçilerin ve katılımcıların tüm gereksinimlerini karşılayabilecek potansiyelde olduğundan fuar dönemi boyunca tüm ihtiyaçlara cevap verebilecektir. ALLTUREX’19 13-16 Haziran arası saat 10.30 ile 19.00 saatleri arasında ziyaretçilerini kabul edecektir.
ALLTUREX’19 Alternatif Turizm, Kamp, Karavan, Motosiklet ve Bisiklet Fuarı 13 Haziran’da kapılarını ziyaretçilere açacak.

Zümrüt Fuarcılık ev sahipliğinde Antalya EXPO 2016 İç Mekan Sergi Alanında  düzenlenecek olan ALLTUREX’19 Fuarı; Ulusal Kamp Karavan Federasyonu, Türkiye Motosiklet Federasyonu, Tarım ve Orman Bakanlığı, KOSGEB, ATSO, Bisikletçiler Derneği, Alternatif Turizm Derneği gibi birçok kurum ve kuruluş tarafından desteklenmektedir. Fuarın ülkemize daha yararlı olması için yurt dışından birçok ülkeyle görüşmeler yapılmıştır. ALLTUREX’19 Fuar’ında iç ve dış piyasaya hitaben uluslararası nitelikte 50.000’in üzerinde profesyonel ziyaretçi gelmesi hedeflenmektedir.

Bölgede ilk kez düzenlenecek olan ALLTUREX’19 fuarının bölgenin coğrafi konumu gereği kamp, karavan, motosiklet, doğa sporları meraklılarının bir araya getirip deniz kum güneş üçlüsünün eşlik ettiği alternatif turizmi de canlandırmak amacıyla fuarımız düzenlenecektir. Bölgeye katkılarının büyük olacağı düşünülmektedir.  Aktif katılımcı kapsamında ziyaretçilere doğa sporları, kamp ve karavan hakkında bilgiler verip etkinlikler düzenlenecektir. 

Kurum ve kuruluşların, Sivil Toplum Kuruluşların, Derneklerin ve Odaların da yer aldığı ALLTUREX’19 fuarının bölgede geleneksel hale dönüştürülüp her yıl düzenlenmesi hedeflenmektedir.

EXPO 2016 fuar alanı ziyaretçilerin ve katılımcıların tüm gereksinimlerini karşılayabilecek potansiyelde olduğundan fuar dönemi boyunca tüm ihtiyaçlara cevap verebilecektir.

ALLTUREX’19 13-16 Haziran arası saat 10.30 ile 19.00 saatleri arasında ziyaretçilerini kabul edecektir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.