Altın Portakal Heykelleri Kenti Süslüyor

Kültür-Sanat 16.09.2020 - 20:35, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2233+ kez okundu.
 

Altın Portakal Heykelleri Kenti Süslüyor

57’nci yıla özel 57 venüs heykeli
Antalya Büyükşehir Belediyesi, 57. Antalya Altın Portakal Film Festivali öncesinde kenti Venüs heykelleri ile donattı. 57'ncisi gerçekleşecek festival için bu yıla özel 57 altın renkli heykel Antalya caddelerini süslüyor. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in ev sahipliğinde 3-10 Ekim tarihlerinde gerçekleşecek olan 57. Antalya Altın Portakal Film Festivali heyecanı şehri sarmaya başladı. T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın katkılarıyla yapılacak 57. Antalya Altın Portakal Film Festivali hazırlıkları kapsamında festivalin simgesi Venüs heykelleri kentin farklı noktalarını süslemeye başladı. Festivalin 57’nci yılında elinde portakal tutan altın rengine boyalı 57 Venüs heykeli, Antalyaspor, Otogar, Cezaevi ve Sağlık İl Müdürlüğü kavşakları başta olmak üzere kentin dört bir yanına yerleştirildi.
57’nci yıla özel 57 venüs heykeli

Antalya Büyükşehir Belediyesi, 57. Antalya Altın Portakal Film Festivali öncesinde kenti Venüs heykelleri ile donattı. 57'ncisi gerçekleşecek festival için bu yıla özel 57 altın renkli heykel Antalya caddelerini süslüyor.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in ev sahipliğinde 3-10 Ekim tarihlerinde gerçekleşecek olan 57. Antalya Altın Portakal Film Festivali heyecanı şehri sarmaya başladı. T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın katkılarıyla yapılacak 57. Antalya Altın Portakal Film Festivali hazırlıkları kapsamında festivalin simgesi Venüs heykelleri kentin farklı noktalarını süslemeye başladı. Festivalin 57’nci yılında elinde portakal tutan altın rengine boyalı 57 Venüs heykeli, Antalyaspor, Otogar, Cezaevi ve Sağlık İl Müdürlüğü kavşakları başta olmak üzere kentin dört bir yanına yerleştirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.