Altınkale Mahallesi’nde Sıcak Asfalt

Belediyeler 12.05.2022 - 20:21, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2340+ kez okundu.
 

Altınkale Mahallesi’nde Sıcak Asfalt

Döşemealtı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri özellikle yerleşimin yoğun olduğu ve altyapı çalışmaları tamamlanan yollarda sıcak asfalt çalışmalarını sürdürüyor.
Döşemealtı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri özellikle yerleşimin yoğun olduğu ve altyapı çalışmaları tamamlanan yollarda sıcak asfalt çalışmalarını sürdürüyor. Altınkale Mahallesi Aşık Veysel Caddesi üzerinde serme ve sıkıştırma işlemlerini tamamlayan ekipler sıcak asfalta başladı. Altyapı çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte yerleşimin yoğun olduğu caddede vatandaşları yazın tozdan, kışın ise yağmurla oluşacak çamurdan korumak için asfalt serimine başlayan ekipler 8 metrelik yeni yolu vatandaşların kullanımına açacak. Yaklaşık 1200 metrelik yolda geliş gidiş olarak dökülecek asfaltlın ardından yeni program dahilinde alt yapısı biten alanlarda çalışmalara geçilecek. Bir yandan sıcak asfalt, diğer yandan da sathi kaplama yol yapan Döşemealtı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri bozulan yollarda da yama çalışmalarını sürdürüyor. Çığlık Mahallesi’nde bozulan yollarda önce dolgu ardından da yama asfalt yapan ekipler yine ilçe genelinde imar planlarında yol olarak görünen alanlarda yeni yol açma çalışmalarına devam ediyor.
Döşemealtı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri özellikle yerleşimin yoğun olduğu ve altyapı çalışmaları tamamlanan yollarda sıcak asfalt çalışmalarını sürdürüyor.

Döşemealtı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri özellikle yerleşimin yoğun olduğu ve altyapı çalışmaları tamamlanan yollarda sıcak asfalt çalışmalarını sürdürüyor. Altınkale Mahallesi Aşık Veysel Caddesi üzerinde serme ve sıkıştırma işlemlerini tamamlayan ekipler sıcak asfalta başladı.

Altyapı çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte yerleşimin yoğun olduğu caddede vatandaşları yazın tozdan, kışın ise yağmurla oluşacak çamurdan korumak için asfalt serimine başlayan ekipler 8 metrelik yeni yolu vatandaşların kullanımına açacak. Yaklaşık 1200 metrelik yolda geliş gidiş olarak dökülecek asfaltlın ardından yeni program dahilinde alt yapısı biten alanlarda çalışmalara geçilecek.

Bir yandan sıcak asfalt, diğer yandan da sathi kaplama yol yapan Döşemealtı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri bozulan yollarda da yama çalışmalarını sürdürüyor. Çığlık Mahallesi’nde bozulan yollarda önce dolgu ardından da yama asfalt yapan ekipler yine ilçe genelinde imar planlarında yol olarak görünen alanlarda yeni yol açma çalışmalarına devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.