Anadolu Birliği Partisi Huawei ve Microsoft’a Açılan Davaya Müdahil Oldu

Politika 13.07.2020 - 22:20, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2064+ kez okundu.
 

Anadolu Birliği Partisi Huawei ve Microsoft’a Açılan Davaya Müdahil Oldu

Anadolu Birliği Partisi, Huawei Ve Microsoft’a Açılan Davaya, Var Olmak Ve Birlikte Yaşamak İçin Müdahil oldu
Anadolu Birliği Partisi, Huawei Ve Microsoft’a Açılan Davaya, Var Olmak Ve Birlikte Yaşamak İçin Müdahil oldu Anadolu Birliği Partisi Genel Başkanı Bedri Yalçın, Anadolu Birliği Partisi olarak Antalya 1. Tüketici Mahkemesi'nde, bilim dünyasının deney, rapor ve araştırmaları ile insan sağlığına zararları kanıtlanmış olan. 5G teknolojilerinin en güçlü iki şirketine karşı açılan davaya destek vermek ve müdahil olmak için. Antalya Adliyesi'nde yaptığı basın açıklamasında, Başkan Yalçın, “insan sağlığı için 5G teknolojisi ile çalışan reklamların ve yayınların, 5G ile çalışan tüm araç ve gereçlerin satışının dava sonuçlanıncaya kadar durdurulması istemiyle Huawei ve Microsoft’ a karşı dava açılmıştır. Uluslararası araştırmalar; Huawei ve Microsoft' un elde ettikleri 5G teknolojilerinin yaydığı elektromanyetik radyasyon sonucu insanın bağışıklık sisteminin bozulacağı hususunu açıkça ortaya koymaktadır. Davalı şirketlerce işbu husus göz ardı edilerek, insan sağlığı hiçe sayılmakta, teknolojik buluşan piyasaya sürerek, olası yan etkileri gizlenmektedir. Anadolu Birliği Partisi olarak, bilim dünyasının deney, rapor ve araştırmaları ile insan sağlığına zararları kanıtlanmış olan 5G teknolojilerinin en güçlü iki şirketine karşı açılan davaya destek vermek ve müdahil olmak insan sağlığına verdiğimiz değerin bir ölçüsüdür. 5G teknolojileri dünyadaki tüm canlılar için tehlike teşkil etmekte olup, mezkur dava ile Türk Milleti'nin kobay olarak kullanılmasının önüne geçilmeye çalışılmaktadır. Belirtilen nedenlerle; toplum sağlığı ve kamu yararını yakından ilgilendirmesi nedeniyle işbu davaya müdahale talebinde bulunma zorunluluğu hâsıl olmuştur. Bu dava insanlığın var olma ve birlikte yaşama davasıdır” ifadelerini kullandı.
Anadolu Birliği Partisi, Huawei Ve Microsoft’a Açılan Davaya, Var Olmak Ve Birlikte Yaşamak İçin Müdahil oldu

Anadolu Birliği Partisi, Huawei Ve Microsoft’a Açılan Davaya, Var Olmak Ve Birlikte Yaşamak İçin Müdahil oldu

Anadolu Birliği Partisi Genel Başkanı Bedri Yalçın, Anadolu Birliği Partisi olarak Antalya 1. Tüketici Mahkemesi'nde, bilim dünyasının deney, rapor ve araştırmaları ile insan sağlığına zararları kanıtlanmış olan. 5G teknolojilerinin en güçlü iki şirketine karşı açılan davaya destek vermek ve müdahil olmak için. Antalya Adliyesi'nde yaptığı basın açıklamasında,

Başkan Yalçın, “insan sağlığı için 5G teknolojisi ile çalışan reklamların ve yayınların, 5G ile çalışan tüm araç ve gereçlerin satışının dava sonuçlanıncaya kadar durdurulması istemiyle Huawei ve Microsoft’ a karşı dava açılmıştır.

Uluslararası araştırmalar; Huawei ve Microsoft' un elde ettikleri 5G teknolojilerinin yaydığı elektromanyetik radyasyon sonucu insanın bağışıklık sisteminin bozulacağı hususunu açıkça ortaya koymaktadır.

Davalı şirketlerce işbu husus göz ardı edilerek, insan sağlığı hiçe sayılmakta, teknolojik buluşan piyasaya sürerek, olası yan etkileri gizlenmektedir.

Anadolu Birliği Partisi olarak, bilim dünyasının deney, rapor ve araştırmaları ile insan sağlığına zararları kanıtlanmış olan 5G teknolojilerinin en güçlü iki şirketine karşı açılan davaya destek vermek ve müdahil olmak insan sağlığına verdiğimiz değerin bir ölçüsüdür.

5G teknolojileri dünyadaki tüm canlılar için tehlike teşkil etmekte olup, mezkur dava ile Türk Milleti'nin kobay olarak kullanılmasının önüne geçilmeye çalışılmaktadır.

Belirtilen nedenlerle; toplum sağlığı ve kamu yararını yakından ilgilendirmesi nedeniyle işbu davaya müdahale talebinde bulunma zorunluluğu hâsıl olmuştur.

Bu dava insanlığın var olma ve birlikte yaşama davasıdır” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.