Anadolu Birliği Partisi İhtiyaç Sahibi Ailelere Erzak Kolisi Dağıttı

Politika 11.05.2020 - 20:50, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2287+ kez okundu.
 

Anadolu Birliği Partisi İhtiyaç Sahibi Ailelere Erzak Kolisi Dağıttı

Anadolu Birliği Partisi (ABP) Akdeniz Bölge Başkanı Mehmet Güler, mübarek Ramazan ayı içinde ihtiyaç sahibi vatandaşlara destek olmak amacıyla erzak kolisi dağıttı.
Anadolu Birliği Partisi (ABP) Akdeniz Bölge Başkanı Mehmet Güler Mübarek Ramazan ayı içinde ihtiyaç sahibi olan vatandaşlara destek olmak amacıyla erzak kolisi hazırladı. Anadolu Birliği Partisi (ABP) Akdeniz Bölge Başkanı Mehmet Güler, "İçinde bir ailenin gıda ihtiyacını karşılayacak pirincinden, makarnadan sıvı yağa ve şekere kadar birçok malzeme olan koliler yönetim kurulu üyeleri tarafından ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıldı. “ Anadolu Birliği Partisi (ABP) Akdeniz Bölge Başkanı Mehmet Güler, Anadolu Birliği Partisi (ABP) Genel Başkanı Bedri Yalçın’la Birlikte araçlarla gıda kolilerini ihtiyaç sahibi ailelerin evlerine kadar götürdü. Anadolu Birliği Partisi (ABP) Genel Başkanı Bedri Yalçın “Bu vesile ile Mübarek Ramazan ayında var gücü ile destek sağlayan Akdeniz Bölge Başkanımız Mehmet Güler’e de ayrıca teşekkür etmeden geçemeyeceğim" dedi.
Anadolu Birliği Partisi (ABP) Akdeniz Bölge Başkanı Mehmet Güler, mübarek Ramazan ayı içinde ihtiyaç sahibi vatandaşlara destek olmak amacıyla erzak kolisi dağıttı.

Anadolu Birliği Partisi (ABP) Akdeniz Bölge Başkanı Mehmet Güler Mübarek Ramazan ayı içinde ihtiyaç sahibi olan vatandaşlara destek olmak amacıyla erzak kolisi hazırladı. Anadolu Birliği Partisi (ABP) Akdeniz Bölge Başkanı Mehmet Güler, "İçinde bir ailenin gıda ihtiyacını karşılayacak pirincinden, makarnadan sıvı yağa ve şekere kadar birçok malzeme olan koliler yönetim kurulu üyeleri tarafından ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıldı. “

Anadolu Birliği Partisi (ABP) Akdeniz Bölge Başkanı Mehmet Güler, Anadolu Birliği Partisi (ABP) Genel Başkanı Bedri Yalçın’la Birlikte araçlarla gıda kolilerini ihtiyaç sahibi ailelerin evlerine kadar götürdü. Anadolu Birliği Partisi (ABP) Genel Başkanı Bedri Yalçın “Bu vesile ile Mübarek Ramazan ayında var gücü ile destek sağlayan Akdeniz Bölge Başkanımız Mehmet Güler’e de ayrıca teşekkür etmeden geçemeyeceğim" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.