Anadolu Birliği Partisi’nin (ABP) Antalya İl Başkanlığı’na Aziz Ahmet Peker Atandı

Politika 09.11.2021 - 23:41, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 3868+ kez okundu.
 

Anadolu Birliği Partisi’nin (ABP) Antalya İl Başkanlığı’na Aziz Ahmet Peker Atandı

Anadolu Birliği Partisi’nin (ABP), Aziz Ahmet Peker’in Antalya İl Başkanı olarak atanmasıyla saha çalışmalarına hız verdi.
Anadolu Birliği Partisi’nin (ABP), Aziz Ahmet Peker’in Antalya İl Başkanı olarak atanmasıyla saha çalışmalarına hız verdi. Anadolu Birliği Partisi’nin (ABP) Antalya İl Başkanı Aziz Ahmet Peker yaptığı açıklamada; “Genel Merkezimiz tarafından  Anadolu Birliği Partisi’nin (ABP) Antalya İl Başkanlığına atandım. Bana bu onurlu görevi layık gören Anadolu Birliği Partisi’nin (ABP) Genel Başkanımız Bedri Yalçın ve Anadolu Birliği Partisi’nin (ABP) Genel Başkan Yardımcısı Akdeniz Bölge Başkanı Neman Asgari ’ye teşekkür ederim. Büyük bir sorumluluk ve heyecan ile göreve başladık. En kısa zamanda il ve ilçe teşkilatlarımızı kurmak için çalışmalara başladık” dedi. Anadolu Birliği Partisi’nin (ABP) Genel Başkan Yardımcısı Akdeniz Bölge Başkanı Neman Asgari açıklamasında, “Anadolu Birliği Partisi’nin (ABP) olarak siyasi tabloda yerimizi aldık. Vatandaşlarımızın  partimize gösterdiği yoğun ilgiye de ayrıca teşekkür ederiz” dedi.   AZİZ AHMET PEKER KİMDİR? 1984 Trabzon doğumlu Siyasetle 2000 yılında Burdur Ülkü Ocakları Liseliler Temsilciliği ile başladı. Halen Antalya’da 15 yıldır Antalya da Aktif Ticaret Yapmakta Aziz Ahmet Peker Evli ve 1 Çocuk Babası
Anadolu Birliği Partisi’nin (ABP), Aziz Ahmet Peker’in Antalya İl Başkanı olarak atanmasıyla saha çalışmalarına hız verdi.

Anadolu Birliği Partisi’nin (ABP), Aziz Ahmet Peker’in Antalya İl Başkanı olarak atanmasıyla saha çalışmalarına hız verdi.

Anadolu Birliği Partisi’nin (ABP) Antalya İl Başkanı Aziz Ahmet Peker yaptığı açıklamada; “Genel Merkezimiz tarafından  Anadolu Birliği Partisi’nin (ABP) Antalya İl Başkanlığına atandım. Bana bu onurlu görevi layık gören Anadolu Birliği Partisi’nin (ABP) Genel Başkanımız Bedri Yalçın ve Anadolu Birliği Partisi’nin (ABP) Genel Başkan Yardımcısı Akdeniz Bölge Başkanı Neman Asgari ’ye teşekkür ederim. Büyük bir sorumluluk ve heyecan ile göreve başladık. En kısa zamanda il ve ilçe teşkilatlarımızı kurmak için çalışmalara başladık” dedi.

Anadolu Birliği Partisi’nin (ABP) Genel Başkan Yardımcısı Akdeniz Bölge Başkanı Neman Asgari açıklamasında, “Anadolu Birliği Partisi’nin (ABP) olarak siyasi tabloda yerimizi aldık. Vatandaşlarımızın  partimize gösterdiği yoğun ilgiye de ayrıca teşekkür ederiz” dedi.

 

AZİZ AHMET PEKER KİMDİR?

1984 Trabzon doğumlu

Siyasetle 2000 yılında Burdur Ülkü Ocakları Liseliler Temsilciliği ile başladı.

Halen Antalya’da 15 yıldır Antalya da Aktif Ticaret Yapmakta

Aziz Ahmet Peker Evli ve 1 Çocuk Babası

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.