Anadolu Çocuk Köyü Şenliği Coşkuyla Sürüyor

Belediyeler 25.04.2019 - 21:59, Güncelleme: 22.11.2022 - 03:42 1790+ kez okundu.
 

Anadolu Çocuk Köyü Şenliği Coşkuyla Sürüyor

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'nün seçim vaatlerinden ilkini hayata geçirerek çocuklara armağan ettiği Anadolu Çocuk Köyü'nde 23 Nisan bayram coşkusu büyük bir heyecanla devam ediyor.
Sosyal belediyecilik alanında örnek projeler ortaya koyan Kepez Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yılda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda unutulmaz bir etkinliğe imza attı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla 20 Nisan’da Dokumapark’da kapılarını ziyaretçilere aralayan Anadolu Çocuk Köyü, ziyaretçi akınına uğradı. Antalya'nın çocuklarını Anadolu’nun tarihinde özel bir yolculuğa çıkartan Anadolu Çocuk Köyü’nde, 28 Nisan’a kadar bayram coşkusu devam edecek.  Nasreddin Hoca, Hacivat ve Karagöz, Keloğlan gibi masal kahramanlarından kesitlerin bulunduğu etkinlerde çocuklar keyifli dakikaları Dokumapark'ta paylaşıyor. Eski sokak oyunları ve illüzyon gösterisi gibi çocukların ilgi odağı olan bir çok etkinliğin yer aldığı şenlik alanı, sabah 10.00 ile akşam 19.00 saatleri arasında gezilebiliyor. Tütüncü'nün ilk hizmeti çocuklara Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'nün üçüncü dönem için vaat ettiği 123 projeden biri olan Anadolu Çocuk Köyü, yoğun gayretlerle seçimin hemen sonrasında açıldı. Başkan Tütüncü döneminde uzun uğraşlar sonucu tapusu Antalyalılara armağan edilen Dokumapark'ta açılan Anadolu Çocuk Köyü, Tütüncü'nün seçim sonrası gerçekleştirdiği ilk vaadi olarak çocuklara hediye edildi. Başkan Tütüncü, bu yıl önceki yıllardan daha büyük bir coşkunun olduğu bir bayram şenliğini çocuklarla buluşturdu. Geçtiğimiz yıl çocuklara sözünü tutarak her hafta farklı bir mahalle şenliği ile bayram coşkusunu yıl boyunca sürdüren Tütüncü, yine çocukları öncelikli gören projelerle geleceğin büyüklerinin her zaman yanlarında olduklarını gösterdi. Bu köyde bambaşka bir yaşam var Antalya'nın ilk ve tek çocuk meclisini de bünyesinde barındıran Kepez Belediyesi, 23 Nisan haftası dolayısı ile açılan çocuk köyünde on binlerce ziyaretçiyi ağırladı. Bu yılki şenlik, eğlencenin yanı sıra eğitici ve öğretici öğeleri de bünyesinde barındırıyor. 1960'lı yılların bir Anadolu köyünü tema alan alanda, bakkal, ilkokul, PTT şubesi, muhtar evi, bir köyde bulunan kültürel alanların yanı sıra çömlekçi, yorgancı, bakırcı gibi unutulmaya yüz tutmuş mesleklerin de bulunduğu temalar yer alıyor. Çocuk Köyü'nü ziyaret eden çocuklar, Anadolu’ya, büyüklerde çocukluk anılarına keyifli bir yolculuk yapıyorlar.
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'nün seçim vaatlerinden ilkini hayata geçirerek çocuklara armağan ettiği Anadolu Çocuk Köyü'nde 23 Nisan bayram coşkusu büyük bir heyecanla devam ediyor.

Sosyal belediyecilik alanında örnek projeler ortaya koyan Kepez Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yılda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda unutulmaz bir etkinliğe imza attı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla 20 Nisan’da Dokumapark’da kapılarını ziyaretçilere aralayan Anadolu Çocuk Köyü, ziyaretçi akınına uğradı. Antalya'nın çocuklarını Anadolu’nun tarihinde özel bir yolculuğa çıkartan Anadolu Çocuk Köyü’nde, 28 Nisan’a kadar bayram coşkusu devam edecek.  Nasreddin Hoca, Hacivat ve Karagöz, Keloğlan gibi masal kahramanlarından kesitlerin bulunduğu etkinlerde çocuklar keyifli dakikaları Dokumapark'ta paylaşıyor. Eski sokak oyunları ve illüzyon gösterisi gibi çocukların ilgi odağı olan bir çok etkinliğin yer aldığı şenlik alanı, sabah 10.00 ile akşam 19.00 saatleri arasında gezilebiliyor.

Tütüncü'nün ilk hizmeti çocuklara

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'nün üçüncü dönem için vaat ettiği 123 projeden biri olan Anadolu Çocuk Köyü, yoğun gayretlerle seçimin hemen sonrasında açıldı. Başkan Tütüncü döneminde uzun uğraşlar sonucu tapusu Antalyalılara armağan edilen Dokumapark'ta açılan Anadolu Çocuk Köyü, Tütüncü'nün seçim sonrası gerçekleştirdiği ilk vaadi olarak çocuklara hediye edildi. Başkan Tütüncü, bu yıl önceki yıllardan daha büyük bir coşkunun olduğu bir bayram şenliğini çocuklarla buluşturdu. Geçtiğimiz yıl çocuklara sözünü tutarak her hafta farklı bir mahalle şenliği ile bayram coşkusunu yıl boyunca sürdüren Tütüncü, yine çocukları öncelikli gören projelerle geleceğin büyüklerinin her zaman yanlarında olduklarını gösterdi.

Bu köyde bambaşka bir yaşam var

Antalya'nın ilk ve tek çocuk meclisini de bünyesinde barındıran Kepez Belediyesi, 23 Nisan haftası dolayısı ile açılan çocuk köyünde on binlerce ziyaretçiyi ağırladı. Bu yılki şenlik, eğlencenin yanı sıra eğitici ve öğretici öğeleri de bünyesinde barındırıyor. 1960'lı yılların bir Anadolu köyünü tema alan alanda, bakkal, ilkokul, PTT şubesi, muhtar evi, bir köyde bulunan kültürel alanların yanı sıra çömlekçi, yorgancı, bakırcı gibi unutulmaya yüz tutmuş mesleklerin de bulunduğu temalar yer alıyor. Çocuk Köyü'nü ziyaret eden çocuklar, Anadolu’ya, büyüklerde çocukluk anılarına keyifli bir yolculuk yapıyorlar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.