Anadolunun Her Karışında Alın Teri Ve Akıl Teri Olan Mülki İdare Amirlerimize Başarılar

Politika 08.01.2021 - 20:52, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2528+ kez okundu.
 

Anadolunun Her Karışında Alın Teri Ve Akıl Teri Olan Mülki İdare Amirlerimize Başarılar

Ak Parti Antalya Milletvekili ve TBMM Akdeniz Parlamenterler Asamblesi Başkanı Atay Uslu 10 Ocak İdareciler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.
Ak Parti Antalya Milletvekili ve TBMM Akdeniz Parlamenterler Asamblesi Başkanı Atay Uslu 10 Ocak İdareciler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı. Milletvekili Atay Uslu mesajında şunları ifade etti: “Milletimizin huzuru ve refahı için üstün vazife şuuruyla çalışan Mülki İdare Amirlerimiz, ülkemizin gelişmesinde, zenginleşmesinde büyük emeği bulunan vefalı, fedakar idarecilerimizdir. VATANDAŞIN HER DAİM HİZMETİNDEDİR MÜLKİ İDARE AMİRLERİMİZ Milletin “hâkimi” değil, tam tersine milletin “hadimi” ve hizmetkârıyız düsturu ile hizmet eden, Şeyh Edebali’nin "İnsanı yaşat ki, devlet yaşasın” ideali ile vatandaşa hizmet veren Mülki İdare Amirlerimiz her zaman Devletimizin önemli bir yapı taşıdır. Makamlarını milletimizin emaneti olarak gören ve Milletimizin her bireyine, ülkemizin  her karışına  hizmet etme sevdasında olan Mülki İdare Amirlerimize teşekkür eder, başarılar dilerim. Pandemi sürecinin en iyi şekilde idare edilmesinde üstün başarı gösteren tüm Mülki İdare Amirlerimizi, Valilerimizi, Vali Yardımcılarımızı, Kaymakamlarımızı kutluyorum. Mülki İdarenin hak ettiği özlük haklarına kavuşması için yasama organın bir bireyi olarak  gerekli çabayı göstereceğimi de özellikle ifade etmek isterim. Bu vesileyle hayatlarını kaybeden ve görevi başında şehit düşen idarecilerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Görevini şerefle tamamlayarak emekliye ayrılan idareci büyüklerimize sağlıklı ve mutlu bir yaşam temenni ediyor, Anadolu’nun her karışında alın terleri ve akıl terleri olan tüm Mülki İdare Amirlerimizin ve İdarecilerimizin İdareciler Günü’nü kutluyorum. Selam ve sevgilerimle...”
Ak Parti Antalya Milletvekili ve TBMM Akdeniz Parlamenterler Asamblesi Başkanı Atay Uslu 10 Ocak İdareciler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Ak Parti Antalya Milletvekili ve TBMM Akdeniz Parlamenterler Asamblesi Başkanı Atay Uslu 10 Ocak İdareciler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Milletvekili Atay Uslu mesajında şunları ifade etti:

“Milletimizin huzuru ve refahı için üstün vazife şuuruyla çalışan Mülki İdare Amirlerimiz, ülkemizin gelişmesinde, zenginleşmesinde büyük emeği bulunan vefalı, fedakar idarecilerimizdir.

VATANDAŞIN HER DAİM HİZMETİNDEDİR MÜLKİ İDARE AMİRLERİMİZ

Milletin “hâkimi” değil, tam tersine milletin “hadimi” ve hizmetkârıyız düsturu ile hizmet eden, Şeyh Edebali’nin "İnsanı yaşat ki, devlet yaşasın” ideali ile vatandaşa hizmet veren Mülki İdare Amirlerimiz her zaman Devletimizin önemli bir yapı taşıdır.

Makamlarını milletimizin emaneti olarak gören ve Milletimizin her bireyine, ülkemizin  her karışına  hizmet etme sevdasında olan Mülki İdare Amirlerimize teşekkür eder, başarılar dilerim.

Pandemi sürecinin en iyi şekilde idare edilmesinde üstün başarı gösteren tüm Mülki İdare Amirlerimizi, Valilerimizi, Vali Yardımcılarımızı, Kaymakamlarımızı kutluyorum.

Mülki İdarenin hak ettiği özlük haklarına kavuşması için yasama organın bir bireyi olarak  gerekli çabayı göstereceğimi de özellikle ifade etmek isterim.

Bu vesileyle hayatlarını kaybeden ve görevi başında şehit düşen idarecilerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Görevini şerefle tamamlayarak emekliye ayrılan idareci büyüklerimize sağlıklı ve mutlu bir yaşam temenni ediyor, Anadolu’nun her karışında alın terleri ve akıl terleri olan tüm Mülki İdare Amirlerimizin ve İdarecilerimizin İdareciler Günü’nü kutluyorum.

Selam ve sevgilerimle...”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.