Anlamıyorsan Susmayı Dene

11.01.2021 - 20:32, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2358+ kez okundu.
 

Anlamıyorsan Susmayı Dene

İsmi telaffuz edildiği zaman insanların aklına Fetö’ye ve faaliyetlerine yaptığı övgüler gelen, sonrasında da iktidarın kalemşörlüğünü yapan  Türk basınının saygın (!) ismi Nagehan Alçı, hiç anlamadığı eğitim-öğretime de el atmış, okulda girmesi gerektiği kadar derse evde internet üzerinden doğru dürüst mesai saatleri olmaksızın giren, bir çok eğitim-öğretim faaliyetini de telefon ve mesajlaşma yoluyla yerine getiren, is yükü bırakın azalmayı tam tersine artmış öğretmenleri hedef alarak ‘öğretmenler rahata alıştı’ ifadesini kullanarak onları toplum önünde rencide etmeye çalışmıştır. Normal şartlarda ciddiye alıp cevap vermeyeceğimiz, önüne hangi metin verilirse onu yazan ve savunan, kulağına ne sufle edilirse onu dillendiren bu sözde gazeteci nezninde öğretmen düşmanı bir kesime cevap olarak diyoruz ki; -Bu pandeminin sorumlusu biz öğretmenler değiliz. -Bakanlıkça tarafımıza verilen tüm görevleri zor şartlara rağmen fedakarca yapan biz öğretmenleriz. -‘Vefa Grupları’ gibi görev tanımımızın dışında da olsa bir çok faaliyette görevler alan biziz. -Kayıtsız, şartsız desteklediğiniz hükümet politikaları yüzünden uzaktan yapılmak zorunda kalınan eğitim-öğretim faaliyetlerinin yüz yüze yapılmasını en çok biz öğretmenler istiyoruz. Her türlü önlem alındı da biz öğretmenler mi buna engel olduk? Bizim taraftan gözüktüğü kadarıyla Bank Asya kredisiyle aldığı yalıda oturmaktan Sayın Alçı rahata fazlasıyla alışmış ve zaten başarısız olan kariyerini de bitirme noktasına gelmiştir.

İsmi telaffuz edildiği zaman insanların aklına Fetö’ye ve faaliyetlerine yaptığı övgüler gelen, sonrasında da iktidarın kalemşörlüğünü yapan  Türk basınının saygın (!) ismi Nagehan Alçı, hiç anlamadığı eğitim-öğretime de el atmış, okulda girmesi gerektiği kadar derse evde internet üzerinden doğru dürüst mesai saatleri olmaksızın giren, bir çok eğitim-öğretim faaliyetini de telefon ve mesajlaşma yoluyla yerine getiren, is yükü bırakın azalmayı tam tersine artmış öğretmenleri hedef alarak ‘öğretmenler rahata alıştı’ ifadesini kullanarak onları toplum önünde rencide etmeye çalışmıştır. Normal şartlarda ciddiye alıp cevap vermeyeceğimiz, önüne hangi metin verilirse onu yazan ve savunan, kulağına ne sufle edilirse onu dillendiren bu sözde gazeteci nezninde öğretmen düşmanı bir kesime cevap olarak diyoruz ki;

-Bu pandeminin sorumlusu biz öğretmenler değiliz.

-Bakanlıkça tarafımıza verilen tüm görevleri zor şartlara rağmen fedakarca yapan biz öğretmenleriz.

-‘Vefa Grupları’ gibi görev tanımımızın dışında da olsa bir çok faaliyette görevler alan biziz.

-Kayıtsız, şartsız desteklediğiniz hükümet politikaları yüzünden uzaktan yapılmak zorunda kalınan eğitim-öğretim faaliyetlerinin yüz yüze yapılmasını en çok biz öğretmenler istiyoruz. Her türlü önlem alındı da biz öğretmenler mi buna engel olduk?

Bizim taraftan gözüktüğü kadarıyla Bank Asya kredisiyle aldığı yalıda oturmaktan Sayın Alçı rahata fazlasıyla alışmış ve zaten başarısız olan kariyerini de bitirme noktasına gelmiştir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.