Antalya Adliyesi’nde Bayramlaşma Töreni Gerçekleştirildi

Asayiş 11.06.2019 - 23:12, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2003+ kez okundu.
 

Antalya Adliyesi’nde Bayramlaşma Töreni Gerçekleştirildi

Antalya Adliyesi’nde Ramazan Bayramı dolayısıyla tatilin ardından ilk mesai günü bayramlaşma töreni düzenlendi.
Adliyemizde gerçekleştirilen törene; Antalya Cumhuriyet Başsavcımız, Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanımız, Antalya Adliyesi’nde görevli Cumhuriyet Başsavcı Vekillerimiz, Ağır Ceza Mahkemesi Başkanlarımız ve Ticaret Mahkemesi Başkanlarımız, Hakim ve Cumhuriyet Savcılarımız, Yazı İşleri Müdürlerimiz ile Adalet Personelimiz katıldı. Bayram tatilinin ardından yeniden bir araya gelen yargı mensupları ve adliye personeli, birbirlerinin bayramını kutlayıp güzel temennilerde bulundular. Cumhuriyet Başsavcımız Sayın Halil İNAL ve Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanımız Sayın Oğuzhan YAŞAR, bayramlaşma davetine icabet ettiklerinden dolayı katılan herkese teşekkür ederek, herkesin geçmiş Ramazan Bayramını kutladılar; sağlıkla, mutlulukla ve huzurla nice bayramlara erişmeyi dilediler. Sohbet ortamının yaşandığı bayramlaşma töreninde, Antalya Adliyesi’nden emekli olarak ayrılan personelimiz Sayın Mehtap BULUT, Sayın Neslihan SEZGİN, Sayın Sıddıka ÖN, Sayın Kasım KARAKAYA, Sayın Ersoy UĞURLU, Sayın Ali DOĞAN’a, Adalet Bakanlığımız tarafından düzenlenip gönderilen ve bizzat Adalet Bakanımız Sayın Abdulhamit GÜL’ün imzasını taşıyan teşekkür belgeleri ayrı ayrı takdim edildi.
Antalya Adliyesi’nde Ramazan Bayramı dolayısıyla tatilin ardından ilk mesai günü bayramlaşma töreni düzenlendi.

Adliyemizde gerçekleştirilen törene; Antalya Cumhuriyet Başsavcımız, Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanımız, Antalya Adliyesi’nde görevli Cumhuriyet Başsavcı Vekillerimiz, Ağır Ceza Mahkemesi Başkanlarımız ve Ticaret Mahkemesi Başkanlarımız, Hakim ve Cumhuriyet Savcılarımız, Yazı İşleri Müdürlerimiz ile Adalet Personelimiz katıldı. Bayram tatilinin ardından yeniden bir araya gelen yargı mensupları ve adliye personeli, birbirlerinin bayramını kutlayıp güzel temennilerde bulundular.

Cumhuriyet Başsavcımız Sayın Halil İNAL ve Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanımız Sayın Oğuzhan YAŞAR, bayramlaşma davetine icabet ettiklerinden dolayı katılan herkese teşekkür ederek, herkesin geçmiş Ramazan Bayramını kutladılar; sağlıkla, mutlulukla ve huzurla nice bayramlara erişmeyi dilediler.

Sohbet ortamının yaşandığı bayramlaşma töreninde, Antalya Adliyesi’nden emekli olarak ayrılan personelimiz Sayın Mehtap BULUT, Sayın Neslihan SEZGİN, Sayın Sıddıka ÖN, Sayın Kasım KARAKAYA, Sayın Ersoy UĞURLU, Sayın Ali DOĞAN’a, Adalet Bakanlığımız tarafından düzenlenip gönderilen ve bizzat Adalet Bakanımız Sayın Abdulhamit GÜL’ün imzasını taşıyan teşekkür belgeleri ayrı ayrı takdim edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.