Antalya Barosundan Kınama

Asayiş 22.04.2019 - 15:07, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2059+ kez okundu.
 

Antalya Barosundan Kınama

Antalya Barosu CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na Ankara’nın Çubuk ilçesinde Şehit Cenazesinde yapılan saldırıyı kınadığını açıkladı.
CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu Ankara’da katıldığı şehit cenazesinde yumruklanmış, “Yakın bu evi, yakın” seslerinin yükseldiği bir ortamda linç edilmek istenmiştir. Siyasal çıkarlar ve iktidarda kalma uğruna dozu her geçen gün arttırılan, yandaş medya tarafından körüklenen kin ve nefret dilinin sonucu budur. Senaryo da bellidir failler de! En üst düzeydeki devlet yetkililerinin gözleri önünde demokrasiye linç girişiminde bulunulmuş, halkımızın iradesi çok ağır bir saldırıya uğramıştır. Sorumluluk siyasal iktidardadır. Öncelikle Ankara Valisi ve Emniyet Genel Müdürü derhal görevden alınmalı, organize biçimde gerçekleştirilen bu olay hukuka uygun bir şekilde soruşturulmalı ve sorumlular cezalandırılmalıdır. Ayrıştırıcı, düşmanlaştırıcı ve parçalayıcı dilin sonu karanlıktır. Bu nedenle herkesi dikkatli ve soğukkanlı olmaya davet ediyor, adalet, demokrasi ve hukuk devleti isteğimizi ve mücadele kararlılığımızı her zamankinden daha gür bir sesle haykırıyoruz. Tehlikenin Farkındayız! Sorumluları Biliyoruz! Tuzağa Düşmeyiz! Bu memleket hepimizin” dendi.
Antalya Barosu CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na Ankara’nın Çubuk ilçesinde Şehit Cenazesinde yapılan saldırıyı kınadığını açıkladı.

CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu Ankara’da katıldığı şehit cenazesinde yumruklanmış, “Yakın bu evi, yakın” seslerinin yükseldiği bir ortamda linç edilmek istenmiştir. Siyasal çıkarlar ve iktidarda kalma uğruna dozu her geçen gün arttırılan, yandaş medya tarafından körüklenen kin ve nefret dilinin sonucu budur. Senaryo da bellidir failler de! En üst düzeydeki devlet yetkililerinin gözleri önünde demokrasiye linç girişiminde bulunulmuş, halkımızın iradesi çok ağır bir saldırıya uğramıştır. Sorumluluk siyasal iktidardadır. Öncelikle Ankara Valisi ve Emniyet Genel Müdürü derhal görevden alınmalı, organize biçimde gerçekleştirilen bu olay hukuka uygun bir şekilde soruşturulmalı ve sorumlular cezalandırılmalıdır. Ayrıştırıcı, düşmanlaştırıcı ve parçalayıcı dilin sonu karanlıktır. Bu nedenle herkesi dikkatli ve soğukkanlı olmaya davet ediyor, adalet, demokrasi ve hukuk devleti isteğimizi ve mücadele kararlılığımızı her zamankinden daha gür bir sesle haykırıyoruz.

Tehlikenin Farkındayız!

Sorumluları Biliyoruz!

Tuzağa Düşmeyiz!

Bu memleket hepimizin” dendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.