Antalya Bilim Üniversitesi Tanıtım Günleri Başlıyor

20.07.2020 - 22:06, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2971+ kez okundu.
 

Antalya Bilim Üniversitesi Tanıtım Günleri Başlıyor

Üniversite Tercihi ile İlgili Sorularınız Tanıtım-Tercih Günlerinde Yanıt Buluyor
Üniversite Tercihi ile İlgili Sorularınız Tanıtım-Tercih Günlerinde Yanıt Buluyor Antalya Bilim Üniversitesi, 27 Temmuz – 14 Ağustos tarihlerinde düzenleyeceği “Tanıtım Günleri’nde, hayatlarının en önemli tercihlerinden birini yapacak olan üniversite adaylarının ve ailelerinin sorularını yanıtlayacak Antalya Bilim Üniversitesi, aday öğrencilerin üniversite tercihlerini, ilgi ve yetenekleri doğrultusunda, meslek alanlarını tanıyarak yapabilmelerine olanak sağlamak amacıyla “Tanıtım Günleri” düzenliyor. Antalya Bilim Üniversitesi, akademisyenleri 27 Temmuz – 14 Ağustos tarihleri arasında üniversite adaylarının yanında olacak. Antalya İrtibat Bürosu yetkilileri gerek yüz yüze, gerekse “0 242 245 00 00” numaralı telefonla üniversite adaylarının sorularını yanıtlayacak.
Üniversite Tercihi ile İlgili Sorularınız Tanıtım-Tercih Günlerinde Yanıt Buluyor

Üniversite Tercihi ile İlgili Sorularınız Tanıtım-Tercih Günlerinde Yanıt Buluyor

Antalya Bilim Üniversitesi, 27 Temmuz – 14 Ağustos tarihlerinde düzenleyeceği “Tanıtım Günleri’nde, hayatlarının en önemli tercihlerinden birini yapacak olan üniversite adaylarının ve ailelerinin sorularını yanıtlayacak

Antalya Bilim Üniversitesi, aday öğrencilerin üniversite tercihlerini, ilgi ve yetenekleri doğrultusunda, meslek alanlarını tanıyarak yapabilmelerine olanak sağlamak amacıyla “Tanıtım Günleri” düzenliyor.

Antalya Bilim Üniversitesi, akademisyenleri 27 Temmuz – 14 Ağustos tarihleri arasında üniversite adaylarının yanında olacak.

Antalya İrtibat Bürosu yetkilileri gerek yüz yüze, gerekse “0 242 245 00 00” numaralı telefonla üniversite adaylarının sorularını yanıtlayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.