Antalya Bu Baklavanın Müdavimi Olacak

Magazin 30.12.2021 - 21:03, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2973+ kez okundu.
 

Antalya Bu Baklavanın Müdavimi Olacak

Yemediğimizi Yedirmeyeceğiz sloganıyla Türkiye de 22’nci Antalya da ilk şubesini açan Baklavacı Ahmet 1995 Cumhuriyet Meydanı Tophane’de açıldı.
Yemediğimizi Yedirmeyeceğiz sloganıyla Türkiye de 22’nci Antalya da ilk şubesini açan Baklavacı Ahmet 1995 Cumhuriyet Meydanı Tophane’de açıldı. Antalya Bölge Bayisi Salih Karaman  “Pandemi döneminde umutsuzluğa kapılan sektöre rağmen yeni şubelerimizle hizmet etmeye devam ediyoruz. Şube sayımızı Türkiye genelinde 22’ye çıkardık. Antalya’da kaliteyi uygun fiyata alabilecekleri ilk mağazamızla hizmete başladık. Yeni Yıl’da Türkiye genelinde 81 şubeye ulaşmayı hedefliyoruz. İnanıyoruz ki kısa sürede her yerde markamızı göreceğiz, Türkiye bu baklavanın müdavimi olacak. Tatlılarımız el değmeden üretiliyor. Yufkasından şerbetine kesimine kadar makinalarla el değmeden hijyenik bir ortamda üretilip müşterilerimize satışa sunuluyor. Tatlılarımız fiyat ortalamasının altında satışa sunulan baklavalarımızdan cevizli Baklava 30 TL’den başlıyor. Tezgâhımızda günlük üretilen tatlılarımızdan 30 çeşit baklava bulunmaktadır. 1995’ten beri ürettiğimiz tatlılarla “Lezzeti tam Fiyatı düşük” sloganıyla her kesimden müşteriye ulaşmayı hedefliyoruz. Baklavacı Ahmet 1995 kalitesiyle olduğu kadar ve fiyatlamasıyla her kesimin tercih ettiği marka olacak ve efsaneleşecektir. Misafirlerimizin yıllardır markamıza duyduğu güvenin en önemli sebebi de ürünlerimizdeki tazelik ve kalitedir.  Kendi “Yemediğimizi yedirmeyeceğiz” hiçbir ürünü misafirlerimize sunmadık, sunmayız” diye konuştu.
Yemediğimizi Yedirmeyeceğiz sloganıyla Türkiye de 22’nci Antalya da ilk şubesini açan Baklavacı Ahmet 1995 Cumhuriyet Meydanı Tophane’de açıldı.

Yemediğimizi Yedirmeyeceğiz sloganıyla Türkiye de 22’nci Antalya da ilk şubesini açan Baklavacı Ahmet 1995 Cumhuriyet Meydanı Tophane’de açıldı.

Antalya Bölge Bayisi Salih Karaman  “Pandemi döneminde umutsuzluğa kapılan sektöre rağmen yeni şubelerimizle hizmet etmeye devam ediyoruz. Şube sayımızı Türkiye genelinde 22’ye çıkardık. Antalya’da kaliteyi uygun fiyata alabilecekleri ilk mağazamızla hizmete başladık. Yeni Yıl’da Türkiye genelinde 81 şubeye ulaşmayı hedefliyoruz. İnanıyoruz ki kısa sürede her yerde markamızı göreceğiz, Türkiye bu baklavanın müdavimi olacak. Tatlılarımız el değmeden üretiliyor. Yufkasından şerbetine kesimine kadar makinalarla el değmeden hijyenik bir ortamda üretilip müşterilerimize satışa sunuluyor. Tatlılarımız fiyat ortalamasının altında satışa sunulan baklavalarımızdan cevizli Baklava 30 TL’den başlıyor. Tezgâhımızda günlük üretilen tatlılarımızdan 30 çeşit baklava bulunmaktadır. 1995’ten beri ürettiğimiz tatlılarla “Lezzeti tam Fiyatı düşük” sloganıyla her kesimden müşteriye ulaşmayı hedefliyoruz. Baklavacı Ahmet 1995 kalitesiyle olduğu kadar ve fiyatlamasıyla her kesimin tercih ettiği marka olacak ve efsaneleşecektir. Misafirlerimizin yıllardır markamıza duyduğu güvenin en önemli sebebi de ürünlerimizdeki tazelik ve kalitedir.  Kendi “Yemediğimizi yedirmeyeceğiz” hiçbir ürünü misafirlerimize sunmadık, sunmayız” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.