Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Mesajı

Gündem 05.09.2021 - 20:20, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2138+ kez okundu.
 

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Mesajı

Covid-19 pandemisi nedeniyle uzun bir süre ara verilmek zorunda kalınan yüz yüze eğitim 6 Eylül Pazartesi günü yeniden başlıyor.
Sevgili çocuklar, Kıymetli Gençler, Covid-19 pandemisi nedeniyle uzun bir süre ara verilmek zorunda kalınan yüz yüze eğitim 6 Eylül Pazartesi günü yeniden başlıyor. 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı’nın başta siz öğrenciler, veliler ve öğretmenler olmak üzere tüm eğitim camiasına hayırlı olmasını diliyorum. Pandemi henüz tam anlamıyla kontrol altına alınamadı ancak geleceğimizin teminatı siz güzel çocuklarımız ve gençlerimiz için eğitim olmazsa olmazlar arasında yer alıyor. Pandemi koşulları altında başlayacak olan eğitim döneminde maske, mesafe ve hijyen kurallarına uymanız ve dikkat etmeniz son derece önemli. Sizlerden bir ağabeyiniz, Muhittin Amca’nız olarak kurallara harfiyen uymanızı istiyorum. Değerli Veliler, Anne-baba olarak hepimizin en büyük temennisi çocuklarımızın iyi bir eğitim alarak, meslek hayatına atılması, vatanına, milletine faydalı birer insan olmasıdır. Bir baba olarak ben de bu süreçlerden geçtim ve sizleri çok iyi anlıyor, duygularınızı hissedebiliyorum. Yeni eğitim-öğretim yılının sorunsuz geçmesi ve güzelliklerle dolu olmasını temenni ediyorum. Eğitim Camiamızın değerli temsilcileri, Hiç hesapta olmayan bir süreçte online eğitim gibi bir çok farklı süreçten geçerek eğitim-öğretimin aksamaması için büyük bir özveri ile öğrencilerimizin yanında yer aldınız. Yeniden yüz yüze eğitimin başlıyor olması, okulların, sınıfların öğrencilerle dolacak olması biliyorum ki en çok sizleri mutlu ediyor. Tüm öğretmenlerimiz başta olmak üzere eğitim camiamıza başarılarla dolu bir yıl diliyorum. Bugüne kadar eğitim-öğretim için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan Antalya Büyükşehir Belediyesi olarak bundan sonra da öğrencilerimizin, öğretmen ve velilerimizin yanında olmayı sürdüreceğiz. Bu vesile ile idareci, öğretmen, okul görevlisi, öğrenci ve velilerimize, sağlıklı, mutlu, huzurlu ve başarı dolu bir eğitim yılı geçirmelerini diliyor, 2021-2022 eğitim-öğretim yılının Antalyamıza ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum.
Covid-19 pandemisi nedeniyle uzun bir süre ara verilmek zorunda kalınan yüz yüze eğitim 6 Eylül Pazartesi günü yeniden başlıyor.

Sevgili çocuklar,

Kıymetli Gençler,

Covid-19 pandemisi nedeniyle uzun bir süre ara verilmek zorunda kalınan yüz yüze eğitim 6 Eylül Pazartesi günü yeniden başlıyor. 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı’nın başta siz öğrenciler, veliler ve öğretmenler olmak üzere tüm eğitim camiasına hayırlı olmasını diliyorum.

Pandemi henüz tam anlamıyla kontrol altına alınamadı ancak geleceğimizin teminatı siz güzel çocuklarımız ve gençlerimiz için eğitim olmazsa olmazlar arasında yer alıyor. Pandemi koşulları altında başlayacak olan eğitim döneminde maske, mesafe ve hijyen kurallarına uymanız ve dikkat etmeniz son derece önemli. Sizlerden bir ağabeyiniz, Muhittin Amca’nız olarak kurallara harfiyen uymanızı istiyorum.

Değerli Veliler,

Anne-baba olarak hepimizin en büyük temennisi çocuklarımızın iyi bir eğitim alarak, meslek hayatına atılması, vatanına, milletine faydalı birer insan olmasıdır. Bir baba olarak ben de bu süreçlerden geçtim ve sizleri çok iyi anlıyor, duygularınızı hissedebiliyorum. Yeni eğitim-öğretim yılının sorunsuz geçmesi ve güzelliklerle dolu olmasını temenni ediyorum.

Eğitim Camiamızın değerli temsilcileri,

Hiç hesapta olmayan bir süreçte online eğitim gibi bir çok farklı süreçten geçerek eğitim-öğretimin aksamaması için büyük bir özveri ile öğrencilerimizin yanında yer aldınız. Yeniden yüz yüze eğitimin başlıyor olması, okulların, sınıfların öğrencilerle dolacak olması biliyorum ki en çok sizleri mutlu ediyor. Tüm öğretmenlerimiz başta olmak üzere eğitim camiamıza başarılarla dolu bir yıl diliyorum.

Bugüne kadar eğitim-öğretim için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan Antalya Büyükşehir Belediyesi olarak bundan sonra da öğrencilerimizin, öğretmen ve velilerimizin yanında olmayı sürdüreceğiz. Bu vesile ile idareci, öğretmen, okul görevlisi, öğrenci ve velilerimize, sağlıklı, mutlu, huzurlu ve başarı dolu bir eğitim yılı geçirmelerini diliyor, 2021-2022 eğitim-öğretim yılının Antalyamıza ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.