Antalya Çanakkaleliler Derneği Kahvaltıda Buluştu

Asayiş 11.10.2021 - 19:31, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 3130+ kez okundu.
 

Antalya Çanakkaleliler Derneği Kahvaltıda Buluştu

Antalya Çanakkaleliler Derneği kahvaltı etkinliğiyle bir araya geldi.
Antalya Çanakkaleliler Derneği kahvaltı etkinliğiyle bir araya geldi. Çanakkaleliler Derneği güvenoyunu tazeleyen Başkanları Troya 17 dergisi imtiyaz sahibi Levent Yılmaz ve yönetimiyle birlikte birlik ve beraberlik kahvaltısında hemşerileriyle bir araya geldi. Başkan Yılmaz kahvaltıda hem doğduğu olmazsa olmazı Çanakkale hem yaşadığı dünyanın en güzel şehri Antalya için yeni projeler ile çalışmalarına devam edeceklerini söyledi. Çanakkale ile Antalya arası gönül köprüleri kuracaklarını, hemşerilerinin yanında olduklarını belirten Başkan Yılmaz Çalışmalarında kendilerine destek veren tüm kamu kuruluşlara ve yönetimine sonsuz teşekkürlerini bildirdi.
Antalya Çanakkaleliler Derneği kahvaltı etkinliğiyle bir araya geldi.

Antalya Çanakkaleliler Derneği kahvaltı etkinliğiyle bir araya geldi.
Çanakkaleliler Derneği güvenoyunu tazeleyen Başkanları Troya 17 dergisi imtiyaz sahibi Levent Yılmaz ve yönetimiyle birlikte birlik ve beraberlik kahvaltısında hemşerileriyle bir araya geldi.

Başkan Yılmaz kahvaltıda hem doğduğu olmazsa olmazı Çanakkale hem yaşadığı dünyanın en güzel şehri Antalya için yeni projeler ile çalışmalarına devam edeceklerini söyledi. Çanakkale ile Antalya arası gönül köprüleri kuracaklarını, hemşerilerinin yanında olduklarını belirten Başkan Yılmaz Çalışmalarında kendilerine destek veren tüm kamu kuruluşlara ve yönetimine sonsuz teşekkürlerini bildirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.