Antalya’da Elektrik Kesintisi

Asayiş 24.05.2019 - 22:52, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2346+ kez okundu.
 

Antalya’da Elektrik Kesintisi

Türkiye Elektrik İletim A.Ş. 19. Bölge Müdürlüğüne bağlı Mancarlık GİS Trafo Merkezinde, ileriki dönemde gerçekleşmesi muhtemel arızalar ve dolayısıyla can ve mal güvenliğini tehlikeye atacak durumların önüne geçmek adına genel bakım çalışması yapılması için TEİAŞ tarafından eneği kesintili talep edilmektedir. 26 Mayıs 2019 Pazar günü 05.00 ile 12.00 TEÎAŞ tarafından yapılacak çalışma nedeniyle olacak enerji kesintisinden; Kepez İlçesine bağlı Fabrikalar Mahallesinde yer alan Sahil Güvenlik, Bayındır, Soğuksu, Güvenlik, Memurevleri, Varlık Mahallerinin bir kısmı ile bölgedeki hatlardan enerji alan özel trafolu müşteriler etkilenecektir. Çalışmaların erken bitmesi halinde hatlara belirtilen saatten önce enerji verileceği gibi hava muhalefeti veya başka nedenlerle çalışmalardan vazgeçilmesi halinde hatlarda enerji mevcut olacağından, ilgililerin dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.

Türkiye Elektrik İletim A.Ş. 19. Bölge Müdürlüğüne bağlı Mancarlık GİS Trafo Merkezinde, ileriki dönemde gerçekleşmesi muhtemel arızalar ve dolayısıyla can ve mal güvenliğini tehlikeye atacak durumların önüne geçmek adına genel bakım çalışması yapılması için TEİAŞ tarafından eneği kesintili talep edilmektedir.

26 Mayıs 2019 Pazar günü 05.00 ile 12.00 TEÎAŞ tarafından yapılacak çalışma nedeniyle olacak enerji kesintisinden; Kepez İlçesine bağlı Fabrikalar Mahallesinde yer alan Sahil Güvenlik, Bayındır, Soğuksu, Güvenlik, Memurevleri, Varlık Mahallerinin bir kısmı ile bölgedeki hatlardan enerji alan özel trafolu müşteriler etkilenecektir.

Çalışmaların erken bitmesi halinde hatlara belirtilen saatten önce enerji verileceği gibi hava muhalefeti veya başka nedenlerle çalışmalardan vazgeçilmesi halinde hatlarda enerji mevcut olacağından, ilgililerin dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.