Antalya’da Her Yol Turizme Çıkıyor

Gündem 08.10.2020 - 21:49, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1900+ kez okundu.
 

Antalya’da Her Yol Turizme Çıkıyor

Vali Ersin Yazıcı, Akseki ziyaretleri kapsamında Cevizli mahallesinde bulunan esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti.
Vali Ersin Yazıcı, Akseki ziyaretleri kapsamında Cevizli mahallesinde bulunan esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti. Cevizli Mahallesinde bulunan kahvehanede vatandaşlarla bir araya gelen Vali Ersin Yazıcı, sıcak sohbet ortamında vatandaşların sıkıntılarını ve taleplerini dinleyerek sorunların çözüm yollarıyla ilgili konuştu. Konuşmasında,  Antalya’nın sahil bölgelerinde Deniz Turizmi gelişmişken, Antalya’mızın iç bölgelerinde de tarihi ve kültürel turizmi geliştirebileceğimizi vurgulayan Vali Yazıcı;  “Bölge, Sırtını Toroslara dayamış, Gidengelmez dağlarının eteğindeki doğal güzelliklere sahip bir yer. Kardelen çiçeğinin anayurdu olan,  Akseki’mizin;  doğal güzelliklerinin, yanı sıra 150 yıllık tarihi düğmeli evleriyle ve tarihi-kültürel konaklarıyla turistleri cezbeden yapısı kesinlikle çok önemli değerlerdir.” dedi.  Bölgenin geçiş yolu üzerinde olmasının çok büyük bir avantaj olduğunu belirten Vali Yazıcı; “Son zamanlarda turizmde, doğal, tarihi ve kültürel yapılar çok fazla ilgi görmeye başladı. Bu konularda oldukça zengin olan bölgemizin kalkınmasında ve gelişmesinde hep birlikte hareket etmeliyiz. Antalya’da her yol turizme çıkıyor. Sahip olduğumuz zenginlikleri değerlendirmeliyiz. Valilik olarak birçoğuna destek olmaya çalışıyoruz. Bölgedeki tarihi-kültürel değerlerimizi birlikte ayağa kaldıracağız.” dedi. Antalya’mızın Gazipaşa’dan Kaş’a kadar çok büyük bir şehir olduğunu belirten Vali Yazıcı; “ Şehrimizin her yeri, her köşe bucağı bizim için oldukça kıymetli. Kaş ilçemiz bizim için ne kadar önemliyse Akseki ilçemizde o kadar önemli. Şehrimizin her yerinin apayrı güzellikleri ve değerleri bulunmakta. Hizmette çok daha iyiye çok daha güzele ulaşmak için çok çalışacağız.” diye konuştu. Şehit Ailesine Vefa 1998 yılında Tekirdağ’da görev yaparken şehit olan Piyade Er Kerim Güleryüz’ün Akseki’nin Cevizli mahallesinde bulunan ailesini ziyaret eden Vali Ersin Yazıcı; Şehidimize Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileklerinde bulundu. Devlet olarak her şartta ve durumda ailenin yanlarında olacaklarını belirten Yazıcı; Hep birlikte edilen dualardan sonra şehit ailesi ve yakınlarıyla sohbet etti.
Vali Ersin Yazıcı, Akseki ziyaretleri kapsamında Cevizli mahallesinde bulunan esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti.

Vali Ersin Yazıcı, Akseki ziyaretleri kapsamında Cevizli mahallesinde bulunan esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti.

Cevizli Mahallesinde bulunan kahvehanede vatandaşlarla bir araya gelen Vali Ersin Yazıcı, sıcak sohbet ortamında vatandaşların sıkıntılarını ve taleplerini dinleyerek sorunların çözüm yollarıyla ilgili konuştu. Konuşmasında,  Antalya’nın sahil bölgelerinde Deniz Turizmi gelişmişken, Antalya’mızın iç bölgelerinde de tarihi ve kültürel turizmi geliştirebileceğimizi vurgulayan Vali Yazıcı;  “Bölge, Sırtını Toroslara dayamış, Gidengelmez dağlarının eteğindeki doğal güzelliklere sahip bir yer. Kardelen çiçeğinin anayurdu olan,  Akseki’mizin;  doğal güzelliklerinin, yanı sıra 150 yıllık tarihi düğmeli evleriyle ve tarihi-kültürel konaklarıyla turistleri cezbeden yapısı kesinlikle çok önemli değerlerdir.” dedi. 

Bölgenin geçiş yolu üzerinde olmasının çok büyük bir avantaj olduğunu belirten Vali Yazıcı; “Son zamanlarda turizmde, doğal, tarihi ve kültürel yapılar çok fazla ilgi görmeye başladı. Bu konularda oldukça zengin olan bölgemizin kalkınmasında ve gelişmesinde hep birlikte hareket etmeliyiz. Antalya’da her yol turizme çıkıyor. Sahip olduğumuz zenginlikleri değerlendirmeliyiz. Valilik olarak birçoğuna destek olmaya çalışıyoruz. Bölgedeki tarihi-kültürel değerlerimizi birlikte ayağa kaldıracağız.” dedi.

Antalya’mızın Gazipaşa’dan Kaş’a kadar çok büyük bir şehir olduğunu belirten Vali Yazıcı; “ Şehrimizin her yeri, her köşe bucağı bizim için oldukça kıymetli. Kaş ilçemiz bizim için ne kadar önemliyse Akseki ilçemizde o kadar önemli. Şehrimizin her yerinin apayrı güzellikleri ve değerleri bulunmakta. Hizmette çok daha iyiye çok daha güzele ulaşmak için çok çalışacağız.” diye konuştu.

Şehit Ailesine Vefa

1998 yılında Tekirdağ’da görev yaparken şehit olan Piyade Er Kerim Güleryüz’ün Akseki’nin Cevizli mahallesinde bulunan ailesini ziyaret eden Vali Ersin Yazıcı; Şehidimize Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileklerinde bulundu. Devlet olarak her şartta ve durumda ailenin yanlarında olacaklarını belirten Yazıcı; Hep birlikte edilen dualardan sonra şehit ailesi ve yakınlarıyla sohbet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.