Antalya'da İyi Belediyecilik Fark Edilmeye Başlandı

Belediyeler 13.06.2019 - 00:09, Güncelleme: 22.11.2022 - 03:42 1664+ kez okundu.
 

Antalya'da İyi Belediyecilik Fark Edilmeye Başlandı

Elmalı Belediyesi ekmeği 1 TL'de sabit tutuyor.
İYİ Parti Antalya İl Başkanı Ahmet Aydın, 31 Mart'ta yapılan yerel seçimler sonrasında İYİ Parti'nin kazandığı belediyelerde halkın ihtiyaçlarına cevap veren ve gösterişten uzak bir anlayışın hakim olduğunu belirterek, "İYİ Parti olarak vatandaş için çalışmaya devam edeceğiz" dedi. ELMALI'DA EKMEK 1 TL Antalya genelinde ekmek fiyatının 1.5 TL'ye çıkarılmasına rağmen Elmalı Belediyesi'nin ekmek fiyatlarını 1 TL'de sabit tuttuğunu ifade eden Ahmet Aydın, "Elmalı'da Ramazan Bayramı öncesi ekmeğin fiyatı 1.5 TL'ye çıkınca Elmalı Belediye Başkanımız Halil Öztürk duruma müdahale etmiş ve resmi yazı gelene kadar ekmeğin 1 liradan satılması konusunda ısrarcı olmuştu. Keyfi uygulamalara izin vermeyerek, tavrını halktan yana alan, Genel Başkanımız Meral Akşener'in ortaya koyduğu; İYİ Belediyecilik andında 'Şehirleri insanı merkeze alarak yönetecek. Rantın değil, hemşehrimizin rahatının peşinde olacağız' maddelerini esas alan davranışıyla bizleri yanıltmayan Elmalı Belediye Başkanımız Halil Öztürk'e takdir ve şükranlarımı sunuyorum" şeklinde konuştu. İYİ BELEDİYECİLİK Hem Demre hem de Elmalı'da Antalya'ya örnek olacak bir belediyecilik anlayışı sergilendiğini ifade eden Ahmet Aydın, "Bundan sonraki dönemde de İYİ belediyeciliğin farkını Antalya'da herkese göstereceğiz. İYİ Parti her zaman vatandaşının yanında olacak ve insanların gönüllerinde taht kuracaktır" dedi.
Elmalı Belediyesi ekmeği 1 TL'de sabit tutuyor.

İYİ Parti Antalya İl Başkanı Ahmet Aydın, 31 Mart'ta yapılan yerel seçimler sonrasında İYİ Parti'nin kazandığı belediyelerde halkın ihtiyaçlarına cevap veren ve gösterişten uzak bir anlayışın hakim olduğunu belirterek, "İYİ Parti olarak vatandaş için çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

ELMALI'DA EKMEK 1 TL

Antalya genelinde ekmek fiyatının 1.5 TL'ye çıkarılmasına rağmen Elmalı Belediyesi'nin ekmek fiyatlarını 1 TL'de sabit tuttuğunu ifade eden Ahmet Aydın, "Elmalı'da Ramazan Bayramı öncesi ekmeğin fiyatı 1.5 TL'ye çıkınca Elmalı Belediye Başkanımız Halil Öztürk duruma müdahale etmiş ve resmi yazı gelene kadar ekmeğin 1 liradan satılması konusunda ısrarcı olmuştu. Keyfi uygulamalara izin vermeyerek, tavrını halktan yana alan, Genel Başkanımız Meral Akşener'in ortaya koyduğu; İYİ Belediyecilik andında 'Şehirleri insanı merkeze alarak yönetecek. Rantın değil, hemşehrimizin rahatının peşinde olacağız' maddelerini esas alan davranışıyla bizleri yanıltmayan Elmalı Belediye Başkanımız Halil Öztürk'e takdir ve şükranlarımı sunuyorum" şeklinde konuştu.

İYİ BELEDİYECİLİK

Hem Demre hem de Elmalı'da Antalya'ya örnek olacak bir belediyecilik anlayışı sergilendiğini ifade eden Ahmet Aydın, "Bundan sonraki dönemde de İYİ belediyeciliğin farkını Antalya'da herkese göstereceğiz. İYİ Parti her zaman vatandaşının yanında olacak ve insanların gönüllerinde taht kuracaktır" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.