Antalya’da Satışa Hazır Vaziyette 439 Paket Esrar Ele Geçirildi

Asayiş 13.10.2020 - 20:03, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1810+ kez okundu.
 

Antalya’da Satışa Hazır Vaziyette 439 Paket Esrar Ele Geçirildi

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerimizce ilimize uyuşturucu madde naklederek ticaretini yapan şahıs ve gruplara yönelik olarak sürdürülen çalışmalar kapsamında;
Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerimizce ilimize uyuşturucu madde naklederek ticaretini yapan şahıs ve gruplara yönelik olarak sürdürülen çalışmalar kapsamında; Sokak satıcısı olarak bilinen şahısların ilimize getirdikleri uyuşturucu maddeleri satmak üzere hazırlandıkları esnada Tony isimli Narkotik Madde Arama Köpeği ile eş zamanlı olarak bir işyeri ve ikamete operasyon düzenlenmiştir. “Tütün ve Tütün mamulleri satan bir işyerine girildiğinde hediye paketlerine sarılmış, satışa hazır vaziyette (18) paket daralı (25,4) gram Esrar maddesi ele geçirilmiş, devamında tezgâhın arka kısmında bulunan açılır kapanır elektronik bir panel tespit edilmiş, söz konusu panelin kumanda ile açılabileceği değerlendirilerek ikamette yakalanan (S.Ş.) isimli şahıs gizli kapının ikametinde bulunan kumanda ile açıldığını söylemesi üzerine, söz konusu kumanda işyerinde bulunan görevlilerimize ulaştırılmış, Kumanda vasıtası ile işyerinde bulunan tezgah arkasındaki elektronik panel açıldığında; içerisinin depo şeklinde olduğu ve aşağıya inildiğinde, koltuk ve masanın bulunduğu, masanın karşı tarafında duvarda etrafı tahta kapakla kapalı bir girinti içerisine zulalanmış daralı (864) gram Esrar maddesi ele geçirilmiştir. İkamette yapılan inceleme sonucunda; sehpa üzerinde daralı (136) gram Esrar maddesi, satışa hazır vaziyette (48) adet daralı (65) gram Esrar maddesi, koltuk üzerinde bulunan sırt çantasında satışa hazır vaziyette (371) adet daralı (438) gram Esrar maddesi ile sehpa üzerinde ve mutfak dolabı içerisinde (2) adat Hassas Terazi ele geçirilmiştir. Ayrıca S.Ş. isimli şahsın üzerinden satışa hazır vaziyette (2) adet Esrar maddesi ele geçirilmiştir. Operasyon neticesinde, (439) adet satışa hazır vaziyette toplam daralı (1 kilo 530,4 gram) Esrar maddesi ve (2) adet Hassas Terazi ele geçirilerek, olayla ilgili (S.Ş.), (M.M.K.), (E.Ö.) ve (C.S.) isimli şahıslar yakalanmıştır. Cumhuriyet Savcısının talimatına istinaden “Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Ticareti Yapmak ve Sağlamak” suçundan işlem yapılan şüphelilerden (S.Ş.) çıkarıldıkları Sulh Ceza Hakimliğince tutuklanmış, (M.M.K.), (E.Ö.) ve (C.S.) ise adli kontrol kararı ile serbest bırakılmıştır.
Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerimizce ilimize uyuşturucu madde naklederek ticaretini yapan şahıs ve gruplara yönelik olarak sürdürülen çalışmalar kapsamında;

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerimizce ilimize uyuşturucu madde naklederek ticaretini yapan şahıs ve gruplara yönelik olarak sürdürülen çalışmalar kapsamında;

Sokak satıcısı olarak bilinen şahısların ilimize getirdikleri uyuşturucu maddeleri satmak üzere hazırlandıkları esnada Tony isimli Narkotik Madde Arama Köpeği ile eş zamanlı olarak bir işyeri ve ikamete operasyon düzenlenmiştir.

“Tütün ve Tütün mamulleri satan bir işyerine girildiğinde hediye paketlerine sarılmış, satışa hazır vaziyette (18) paket daralı (25,4) gram Esrar maddesi ele geçirilmiş, devamında tezgâhın arka kısmında bulunan açılır kapanır elektronik bir panel tespit edilmiş, söz konusu panelin kumanda ile açılabileceği değerlendirilerek ikamette yakalanan (S.Ş.) isimli şahıs gizli kapının ikametinde bulunan kumanda ile açıldığını söylemesi üzerine, söz konusu kumanda işyerinde bulunan görevlilerimize ulaştırılmış, Kumanda vasıtası ile işyerinde bulunan tezgah arkasındaki elektronik panel açıldığında; içerisinin depo şeklinde olduğu ve aşağıya inildiğinde, koltuk ve masanın bulunduğu, masanın karşı tarafında duvarda etrafı tahta kapakla kapalı bir girinti içerisine zulalanmış daralı (864) gram Esrar maddesi ele geçirilmiştir.

İkamette yapılan inceleme sonucunda; sehpa üzerinde daralı (136) gram Esrar maddesi, satışa hazır vaziyette (48) adet daralı (65) gram Esrar maddesi, koltuk üzerinde bulunan sırt çantasında satışa hazır vaziyette (371) adet daralı (438) gram Esrar maddesi ile sehpa üzerinde ve mutfak dolabı içerisinde (2) adat Hassas Terazi ele geçirilmiştir. Ayrıca S.Ş. isimli şahsın üzerinden satışa hazır vaziyette (2) adet Esrar maddesi ele geçirilmiştir.

Operasyon neticesinde, (439) adet satışa hazır vaziyette toplam daralı (1 kilo 530,4 gram) Esrar maddesi ve (2) adet Hassas Terazi ele geçirilerek, olayla ilgili (S.Ş.), (M.M.K.), (E.Ö.) ve (C.S.) isimli şahıslar yakalanmıştır.

Cumhuriyet Savcısının talimatına istinaden “Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Ticareti Yapmak ve Sağlamak” suçundan işlem yapılan şüphelilerden (S.Ş.) çıkarıldıkları Sulh Ceza Hakimliğince tutuklanmış, (M.M.K.), (E.Ö.) ve (C.S.) ise adli kontrol kararı ile serbest bırakılmıştır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.