Antalya’da Üç Ayrı Operasyonda Gümrük Kaçağı Emtialar Yakalandı

Asayiş 22.08.2020 - 21:03, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2322+ kez okundu.
 

Antalya’da Üç Ayrı Operasyonda Gümrük Kaçağı Emtialar Yakalandı

Antalya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerimizce Cumhuriyet Başsavcılıkları koordinesinde ilimiz genelinde kaçakçılık faaliyetlerinde bulunan kişi ve organizasyonlara yönelik yapılan çalışmalarda; Kaçak getirilen parfümlerin ilimizin turizm açısından gelişmiş ilçelerinde turistlere pazarlandığı, yine Kepez ilçesinde bir depoda sigara üretimi yapılarak tütüncülerde halkın ulaşımına sunulduğu tespit edilmesi üzerine 17 Ağustos günü ilimiz Kepez, Alanya ve Manavgat İlçelerinde gerçekleştirilen 3 ayrı operasyonda;   *   (2817) adet gümrük kaçağı parfüm,   *   (10.840) adet makarona basılmış sigara,   *   (19.600) adet boş makaron,   *   (190) mükerrer kullanım amacıyla biriktirilen orjinal TAPDK bandrolü,   *   (55) kilogram nargile tütünü,   *   (25) kilogram tütün ele geçirilmiştir. Cumhuriyet Savcısının talimatına istinaden olaylarla ilgili olarak yakalanan (5) şahıs hakkında “5607 Sayılı Kanun’a Muhalefet” suçundan adli işlem yapılmıştır. Antalya Emniyet Müdürlüğü olarak kişilerin hayatını ve sağlığını tehlikeye sokan ürünleri yurda kaçak yollarla getirerek pazarlayan, bu şekilde Devleti vergi yönünden zarara uğratan ve insan sağlığı ile oynayan kişi ve organizasyonlara yönelik ilimiz genelinde çalışmalarımız kararlılıkla devam edecektir.

Antalya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerimizce Cumhuriyet Başsavcılıkları koordinesinde ilimiz genelinde kaçakçılık faaliyetlerinde bulunan kişi ve organizasyonlara yönelik yapılan çalışmalarda;

Kaçak getirilen parfümlerin ilimizin turizm açısından gelişmiş ilçelerinde turistlere pazarlandığı, yine Kepez ilçesinde bir depoda sigara üretimi yapılarak tütüncülerde halkın ulaşımına sunulduğu tespit edilmesi üzerine 17 Ağustos günü ilimiz Kepez, Alanya ve Manavgat İlçelerinde gerçekleştirilen 3 ayrı operasyonda;

  *   (2817) adet gümrük kaçağı parfüm,
  *   (10.840) adet makarona basılmış sigara,
  *   (19.600) adet boş makaron,
  *   (190) mükerrer kullanım amacıyla biriktirilen orjinal TAPDK bandrolü,
  *   (55) kilogram nargile tütünü,
  *   (25) kilogram tütün ele geçirilmiştir.

Cumhuriyet Savcısının talimatına istinaden olaylarla ilgili olarak yakalanan (5) şahıs hakkında “5607 Sayılı Kanun’a Muhalefet” suçundan adli işlem yapılmıştır.

Antalya Emniyet Müdürlüğü olarak kişilerin hayatını ve sağlığını tehlikeye sokan ürünleri yurda kaçak yollarla getirerek pazarlayan, bu şekilde Devleti vergi yönünden zarara uğratan ve insan sağlığı ile oynayan kişi ve organizasyonlara yönelik ilimiz genelinde çalışmalarımız kararlılıkla devam edecektir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.