Antalya’da Uyuşturucu Madde Ticareti Yapan 5 Şahıs Yakalandı

Asayiş 04.06.2020 - 21:48, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2696+ kez okundu.
 

Antalya’da Uyuşturucu Madde Ticareti Yapan 5 Şahıs Yakalandı

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Antalya Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerimizde, insanlarımızın hayatını ve sağlığını tehdit eden uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapan şahıs ve gruplarla, mücadelesini hız kesmeden devam ettirmektedir. Olay-1) Şehirlerarası otobüs terminalinde durumundan şüphelenilerek durdurulan (E.A.) isimli şahıstan (5) parça halinde (10x10) cm ebadında, (1) parça halinde (1x1) cm ebadında sentetik kannabinoid (bonzai) emdirilmiş A4 kâğıt parçası ele geçirilmiştir. İşlemleri tamamlanan (E.A.) isimli şahıs hakkında, Cumhuriyet Savcılığınca “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapma veya Sağlama” suçundan sevk edildiği Sulh Ceza Mahkemesince tutuklanarak ceza evine teslim edilmiştir. Olay-2) Gündoğdu Mahallesinde bulunan bir adreste uyuşturucu madde depolandığı ve bu uyuşturucu maddelerin satıldığı yönünde bilgiler elde edilmesi üzerine, şüpheli (S.U.T.) isimli şahsın ikametine gerçekleştirilen operasyonda, (8) adet (9,5 X 10) cm ebatlarında, (1) adet (5 X 10) cm ebatlarında sentetik kannabinoid (bohzai) emdirilmiş A4 kâğıt parçası ele geçirilmiştir. İkamette bulunan (F.K.) ve (S.U.T.) isimli şahıslar yakalanarak gözaltına alınmışlardır. Şüpheli (F.K.) ve (S.U.T.) isimli şahıslar hakkında Cumhuriyet Savcılığınca “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapma veya Sağlama” suçundan işlem yapılmış olup; (S.U.T.) isimli şahıs sevk edildiği Sulh Ceza Mahkemesince tutuklanarak ceza evine teslim edilmiştir. Olay-3) Altınkum Mahallesinde bulunan bir adrese düzenlenen operasyon neticesinde; (A.S.) isimli şahıs daralı (5.400) gram esrar maddesi ve (1) adet hassas terazi ile yakalanmıştır. Yapılan çalışma sonucu (A.S) isimli şahısla birlikte hareket eden (A.K.) isimli şahsın Şafak Mahallesinde bululnan ikametinde yapılan aramada (A.K.) isimli şahıs daralı (1,5) gram esrar maddesi ile yakalanmıştır. Şüpheli (A.S.) ve (A.K.) isimli şahıslar hakkında, Cumhuriyet Savcılığınca “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapma veya Sağlama” suçundan sevk edildiği Sulh Ceza Mahkemesince tutuklanarak ceza evine teslim edilmişlerdir.

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Antalya Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerimizde, insanlarımızın hayatını ve sağlığını tehdit eden uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapan şahıs ve gruplarla, mücadelesini hız kesmeden devam ettirmektedir.

Olay-1) Şehirlerarası otobüs terminalinde durumundan şüphelenilerek durdurulan (E.A.) isimli şahıstan (5) parça halinde (10x10) cm ebadında, (1) parça halinde (1x1) cm ebadında sentetik kannabinoid (bonzai) emdirilmiş A4 kâğıt parçası ele geçirilmiştir. İşlemleri tamamlanan (E.A.) isimli şahıs hakkında, Cumhuriyet Savcılığınca “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapma veya Sağlama” suçundan sevk edildiği Sulh Ceza Mahkemesince tutuklanarak ceza evine teslim edilmiştir.

Olay-2) Gündoğdu Mahallesinde bulunan bir adreste uyuşturucu madde depolandığı ve bu uyuşturucu maddelerin satıldığı yönünde bilgiler elde edilmesi üzerine, şüpheli (S.U.T.) isimli şahsın ikametine gerçekleştirilen operasyonda, (8) adet (9,5 X 10) cm ebatlarında, (1) adet (5 X 10) cm ebatlarında sentetik kannabinoid (bohzai) emdirilmiş A4 kâğıt parçası ele geçirilmiştir. İkamette bulunan (F.K.) ve (S.U.T.) isimli şahıslar yakalanarak gözaltına alınmışlardır. Şüpheli (F.K.) ve (S.U.T.) isimli şahıslar hakkında Cumhuriyet Savcılığınca “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapma veya Sağlama” suçundan işlem yapılmış olup; (S.U.T.) isimli şahıs sevk edildiği Sulh Ceza Mahkemesince tutuklanarak ceza evine teslim edilmiştir.

Olay-3) Altınkum Mahallesinde bulunan bir adrese düzenlenen operasyon neticesinde; (A.S.) isimli şahıs daralı (5.400) gram esrar maddesi ve (1) adet hassas terazi ile yakalanmıştır. Yapılan çalışma sonucu (A.S) isimli şahısla birlikte hareket eden (A.K.) isimli şahsın Şafak Mahallesinde bululnan ikametinde yapılan aramada (A.K.) isimli şahıs daralı (1,5) gram esrar maddesi ile yakalanmıştır. Şüpheli (A.S.) ve (A.K.) isimli şahıslar hakkında, Cumhuriyet Savcılığınca “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapma veya Sağlama” suçundan sevk edildiği Sulh Ceza Mahkemesince tutuklanarak ceza evine teslim edilmişlerdir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.