Antalya’dan Türkiye’ye Yeni Bir Parti

Politika 06.10.2019 - 21:41, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2826+ kez okundu.
 

Antalya’dan Türkiye’ye Yeni Bir Parti

Bir Çok Partide Teşkilat Başkanlağı yapmış Ali Karnap yeni parti kurma hazırlığına başladı.
Bir Çok Partide Teşkilat Başkanlığı yapmış Ali Karnap, bir parti kurma çalışması içerisinde olduklarını belirterek, "Hedefimiz sadece klasik bir siyasi parti kurmak değildir. Artık Siyasette Ben Değil Biz Diyenlerin Zamanı" dedi. Yeni kurulacak partinin ana ilkelerinden en önemlisinin Türkiye'nin bölünmez bütünlüğü olduğunu belirten Karnap, sözlerini şöyle sürdürdü; “Kayyum olan Güç Birliği ailemiz gün geçtikçe köklerini toprağa sımsıkı kenetleyen bir çınar gibi büyümekte ve güçlenmektedir. Dernek, Ticaret Ortaklığı, Federasyon, Sendika, Konfederasyon, Vakıf ve şimdide uzun süredir üzerinde çalışmakta olduğumuz Siyaset arenasına ilk basamak için gerekli hazırlıkları bitirmiş bulunmaktayız. Partinin İsim ve Logo çalışması yapım aşamasında olduğundan dolayı bittiğinde tüm halkımıza yapacağımız basın toplantısıyla açıklayacağız. Halkımızı Kucaklayan Güç Birliği ailemiz ile kurulacak olan Siyasi Parti, hayatın her alanında ve güzel olan her anlamda taşıdığımız misyonun bize verdiği Vizyondur. Bölüşecek bir lokma ekmek ve bir yudum suyumuz varsa bunu ancak kayyum ve baki olacak olan Güç Birliği İle Halkımızla paylaşmaya yeminliyiz. Dikenli olsa da yollarımız her kışın ardında bir bahar vardır. Söz Konusu Vatansa Gerisi Teferruattır” dedi. Yeni kurulacak partinin 59 ilde örgütlenmesi hazır durumda.
Bir Çok Partide Teşkilat Başkanlağı yapmış Ali Karnap yeni parti kurma hazırlığına başladı.

Bir Çok Partide Teşkilat Başkanlığı yapmış Ali Karnap, bir parti kurma çalışması içerisinde olduklarını belirterek, "Hedefimiz sadece klasik bir siyasi parti kurmak değildir. Artık Siyasette Ben Değil Biz Diyenlerin Zamanı" dedi.

Yeni kurulacak partinin ana ilkelerinden en önemlisinin Türkiye'nin bölünmez bütünlüğü olduğunu belirten Karnap, sözlerini şöyle sürdürdü; “Kayyum olan Güç Birliği ailemiz gün geçtikçe köklerini toprağa sımsıkı kenetleyen bir çınar gibi büyümekte ve güçlenmektedir. Dernek, Ticaret Ortaklığı, Federasyon, Sendika, Konfederasyon, Vakıf ve şimdide uzun süredir üzerinde çalışmakta olduğumuz Siyaset arenasına ilk basamak için gerekli hazırlıkları bitirmiş bulunmaktayız. Partinin İsim ve Logo çalışması yapım aşamasında olduğundan dolayı bittiğinde tüm halkımıza yapacağımız basın toplantısıyla açıklayacağız.

Halkımızı Kucaklayan Güç Birliği ailemiz ile kurulacak olan Siyasi Parti, hayatın her alanında ve güzel olan her anlamda taşıdığımız misyonun bize verdiği Vizyondur.

Bölüşecek bir lokma ekmek ve bir yudum suyumuz varsa bunu ancak kayyum ve baki olacak olan Güç Birliği İle Halkımızla paylaşmaya yeminliyiz.

Dikenli olsa da yollarımız her kışın ardında bir bahar vardır.

Söz Konusu Vatansa Gerisi Teferruattır” dedi.

Yeni kurulacak partinin 59 ilde örgütlenmesi hazır durumda.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.