Antalya’dan Yeni Bir Yıldız Doğuyor

Magazin 07.10.2019 - 18:40, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2486+ kez okundu.
 

Antalya’dan Yeni Bir Yıldız Doğuyor

Antalya’lı genç müzisyen Semih Işık, "Neşet Ertaş’ın" şarkılarıyla ile müzik listelerinde başarılı bir giriş yaptı.
Bir süredir müzikle ilgilenen genç sanatçı Semih Işık, uzun zamandır üzerinde durduğu projesini hayata geçirdi. Akdeniz Üniversitesi Mühendislik Fakültesi birinci sınıf öğrencisi olan Semih Işık, usta sanatçı Neşet Ertaş’ ın bayrağını taşımaya talip olduğunu açıkladı. Semih Işık, yaptığı açıklamada  “Çocukluğundan bu yaşına Usta sanatçı Neşet Ertaş’ ın türkülerini dinleyerek büyüdüm. Bağlama çalmanın artık yaşamının bir parçası oldu. Bundan sonraki yaşamımda müzikle içiçe olmaya devam edecek” dedi.
Antalya’lı genç müzisyen Semih Işık, "Neşet Ertaş’ın" şarkılarıyla ile müzik listelerinde başarılı bir giriş yaptı.

Bir süredir müzikle ilgilenen genç sanatçı Semih Işık, uzun zamandır üzerinde durduğu projesini hayata geçirdi. Akdeniz Üniversitesi Mühendislik Fakültesi birinci sınıf öğrencisi olan Semih Işık, usta sanatçı Neşet Ertaş’ ın bayrağını taşımaya talip olduğunu açıkladı.

Semih Işık, yaptığı açıklamada  “Çocukluğundan bu yaşına Usta sanatçı Neşet Ertaş’ ın türkülerini dinleyerek büyüdüm. Bağlama çalmanın artık yaşamının bir parçası oldu. Bundan sonraki yaşamımda müzikle içiçe olmaya devam edecek” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.