Antalya Deva’dan Ormanlara Nefes Temizliği

Politika 17.08.2021 - 19:43, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2233+ kez okundu.
 

Antalya Deva’dan Ormanlara Nefes Temizliği

Son günlerde Antalya başta olmak üzere birçok şehirde yaşanan yangın felaketlerinin bir daha yaşanmaması için yangına sebep olan atıkların toplanması için Deva Partisi olarak çevre temizliği kampanyası başlatıldı.
Son günlerde Antalya başta olmak üzere birçok şehirde yaşanan yangın felaketlerinin bir daha yaşanmaması için yangına sebep olan atıkların toplanması için Deva Partisi olarak çevre temizliği kampanyası başlatıldı.  Deva Partisi Antalya Gençlik, Kadın ve Doğa Politikaları başkanlıklarının organizasyonu ileHisarçandır Altınyaka Yolu üzerindeki orman alanlarında çöpleri toplama etkinliği düzenlendi. Deva Partisi ilk olarak, Antalya, Kahramanmaraş ve İzmir'i pilot il seçerek temizlik etkinliği çalışmalarına bu illerden başladı. Deva Partisi Antalya İl ve İlçe teşkilatları da bu kapsamda "Doğada temizlik var, kaybedecek zaman yok" diyerek bu hafta sonu farkındalık oluşturmak adına cam, plastik ve metal çöpleri toplama etkinliği düzenledi. Yapılan temizlikte en çok cam şişe ve pet şişe çıktı. Son günlerde artan orman yangınlarını önleyebilmek adına #Devadoğada ve #kaybedecekzamanyok etiketleriyle Twitter'da hashtag açılarak tüm Türkiye'de bu farkındalığın oluşması için gündem oluşturuldu. Antalya il başkanı Özgür Özbek; etkinliğin belirli aralıklarla devam edeceğini ve ormanlarımıza DEVA olacağını söyledi. 
Son günlerde Antalya başta olmak üzere birçok şehirde yaşanan yangın felaketlerinin bir daha yaşanmaması için yangına sebep olan atıkların toplanması için Deva Partisi olarak çevre temizliği kampanyası başlatıldı.

Son günlerde Antalya başta olmak üzere birçok şehirde yaşanan yangın felaketlerinin bir daha yaşanmaması için yangına sebep olan atıkların toplanması için Deva Partisi olarak çevre temizliği kampanyası başlatıldı.  Deva Partisi Antalya Gençlik, Kadın ve Doğa Politikaları başkanlıklarının organizasyonu ileHisarçandır Altınyaka Yolu üzerindeki orman alanlarında çöpleri toplama etkinliği düzenlendi. Deva Partisi ilk olarak, Antalya, Kahramanmaraş ve İzmir'i pilot il seçerek temizlik etkinliği çalışmalarına bu illerden başladı.

Deva Partisi Antalya İl ve İlçe teşkilatları da bu kapsamda "Doğada temizlik var, kaybedecek zaman yok" diyerek bu hafta sonu farkındalık oluşturmak adına cam, plastik ve metal çöpleri toplama etkinliği düzenledi. Yapılan temizlikte en çok cam şişe ve pet şişe çıktı. Son günlerde artan orman yangınlarını önleyebilmek adına #Devadoğada ve #kaybedecekzamanyok etiketleriyle Twitter'da hashtag açılarak tüm Türkiye'de bu farkındalığın oluşması için gündem oluşturuldu. Antalya il başkanı Özgür Özbek; etkinliğin belirli aralıklarla devam edeceğini ve ormanlarımıza DEVA olacağını söyledi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.